Hesabım
    Müjde; "Breaking Bad"in Filmi Geliyor!

    Fenomen dizi "Breaking Bad"in filmi için çalışmalar resmi olarak başladı.

    Unutulmaz dizi Breaking Bad'in filmi geliyor. Beş sezon boyunca ekranlarda kalan fenomen dizi, bu kez beyaz perdeye uyarlanacak. 2008-2013 yılları arasında ekranlarda seyircilerle buluşan ve kendine geniş bir hayran kitlesi edinen serinin hayranlarına müjdeli haber geldi.

    The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre; serinin yaratıcısı Vince Gilligan yaklaşık 2 saatlik bir film hazırlığına girişti. "Breaking Bad"in öncesini anlatan Better Call Saul dizisiyle bir hayli mesgul olan Gilligan'ın bu film projesi üzerinde çalışıyor olması beklenmeyen bir durumdu.

    Yayınlandığı dönemde replikleriyle bile gündem olmayı başaran AMC dizisi, her biri birbirinden başarılı performanslara imza atan oyuncularına da şöhretin kapılarını iyice açmıştı. Diziyle birlikte adını iyice duyuran Aaron Paul, gelecek olan filmin odak noktası olacak. Jesse Pinkman karakterini canlandıran Aaron Paul'ün üzerine kurulacak olan filmde, Walter White / Heisenberg rolünü ikonik hale getiren Bryan Cranston ya da Skylar White'ı canlandıran Anna Gunn'ın kadroda yer alıp almayacağı ise nefeslerimizi tutarak cevabını beklediğimiz bir soru...

    Şimdilik "Greenbrier" adıyla geçen film hakkındaki bilgiler bir hayli kısıtlı. "Breaking Bad"in finalinin sonrasında geçeceğini bildiğimiz filmin sinema için mi yoksa televizyon için mi çekileceği de bir muamma. Filmin çekimleri ABD'nin New Mexico eyaletinin en büyük şehri Albuquerque'te geçecek.

    Toplamda 58 Emmy adaylığı kazanan dizi 16'sına uzanmayı başarmıştı. Dizinin 2 Altın Küre ödülü de bulunuyor. Bakalım ortaya nasıl bir film çıkacak?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top