Hesabım
    "Overlord Operasyonu"ndan Yeni Posterler Var

    Aksiyon-gerilim filmi "Overlord Operasyonu"ndan 2 yeni poster yayınlandı.

    Overlord Operasyonu'ndan yeni posterler geldi. Gerilim, savaş, aksiyon ve gizem türlerini birleştiren film, Hollywood'un sık sık beyaz perdeye taşıdığı yürüyen ölüleri bu kez İkinci Dünya Savaşı’nda cepheye çıkarıyor. "Overlord Operasyonu"ndan gelen posterlerde şeytan ayrıntıda gizli! 

    Görevimiz Tehlike 3Star Trek ve yeni nesil serinin Star Wars: Güç Uyanıyor ve sıradaki devam filmi Star Wars: Episode IX'ın yönetmen koltuğunu üstlenen, ünlü yönetmen ve senarist J.J. Abrams’ın yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda, 2014 yılında “Kan Kardeş” ile karşımıza çıkan Julius Avery oturuyor.

    İkinci Dünya Savaşı’nda, müttefik güçlerin Normandiya'ya asker çıkarması yapacağı günün arifesinde, bir grup Amerikalı paraşütçü, düşman hattının arkasında bırakılır. Askerlerin buraya bırakılmasının amacı saldırının başarısı için önemli bir görevi gerçekleştirmektir. Fakat askerler hedeflerine yaklaşırken beklenmedik bir şeyle karşılaşırlar. Nazi işgali altındaki köyde, sadece bir askeri operasyondan fazlasının olduğunu fark ederler...

    Senaryoyu “Kaptan Phillips”in Oscar adayı senaristi Billy Ray ve Leonardo DiCaprio’lu “Diriliş”e imza atan Mark L. Smith'in kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda “Fences”tan tanıdığımız Jovan Adepo, “Liseli Polisler 2” oyuncusu Wyatt RussellIain De CaesteckerJacob AndersonDominic ApplewhitePilou AsbaekJohn MagaroMathilde Ollivier ve Bokeem Woodbine gibi isimler yer alıyor. “Overlord Operasyonu” ülkemizde 9 Kasım’da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top