Hesabım
    Ryan Coogler'dan "Black Panther 2" Açıklamaları!

    Yönetmen Ryan Coogler merakla beklenen "Black Panther 2" hakkında konuştu.

    Ryan Coogler merakla beklenen Black Panther 2 filmine dair açıklamalar yaptı. Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi ile seyircilerle tanıtılmış ve Marvel'ın 3. evre süper kahramanlarından olan Black Panther, solo serisinin ilk filmiyle gişe rekorları kırmıştı. Amerikan sinemalarının gelmiş geçmiş en çok gişe yapan 3. filmi konumuna gelen ilk film Black Panther, dünya çapında da en çok kazanan 9. film olmuştu. Marvel evreninin en çok gişe yapan filmi konumunda da olan "Black Panther", dünya çapında toplam 1,3 milyar dolar gişe elde etti. 

    Hal böyle olunca, filmin devam halkasında da yönetmen koltuğunu üstlenecek olan Ryan Coogler'ın omuzlarındaki yük bir hayli ağır. IndieWire'a açıklamalarda bulunan yönetmen, üzerindeki baskıdan bahsetti. "Sanırım baskı her zaman orada olacak. Üç uzun metrajlı film yapma şansım oldu, her birinin kendine özgü bir baskı türü vardı." diyen yönetmen, "Bu süreç her seferinde başa çıkılamaz hissettiriyor." diye belirtti.

    Bu, yönetmenin ilk devam filmi olmasa da, "Black Panther 2", Coogler için kendi çektiği bir filmin ilk devam halkası olacak. Elindeki işe odaklandığını söyleyen yönetmen, "Daha önce kendi çektiğim bir filmin devam filmini hiç çekmedim. Bence çok fazla baskı olacak, ama yapmaya çalışacağımız şey, her zaman yaptığımız gibi, sadece işe odaklanmak. Gerçekten adım adım ilerlemeye çalışıp etrafımızdaki herşeyi susturmaya çalışmak, gerçekten bir anlamı olan bir şeyler yapmaya çalışmak" diye konuştu.

    Devam halkasında ünlü süper kahramana bir kez daha Chadwick Boseman hayat verecek. Rol ile ünlenen oyuncuyu şu ana dek Marvel Sinematik Evreni'nin "Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı", "Black Panther" ve Avengers: Infinity War filmlerinde görmüştük.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top