Hesabım
    "Kingsman 3" Filminde Taron Egerton Yok!

    Kingsman serisinin 3. filminde Taron Egerton'ın Eggsy'si boy göstermeyecek.

    Kingsman serisinin Eggsy'si Taron Egerton sıradaki filmde olmayacağını açıkladı. Kingsman serisinin ardından üne kavuşan ve 2015 yılından itibaren Kartal EddieŞarkını Söyle ve Billionaire Boys Club gibi filmlerde gördüğümüz genç oyuncu, Yahoo News'a verdiği röportaj ise Kingsman serisinin hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

    Serinin yönetmeni Matthew Vaughn'un serinin devam filmi Kingsman 3 üzerinde çalıştığını belirten oyuncu, ancak kendisinin canlandırdığı Eggsy karakterinin devam halkasında olmayacağını açıkladı. Empire ve CinemaCon ödüllerinin yanı sıra BAFTA Yükselen Yıldız ve Teen Choice ödül adaylıkları da bulunan yakışıklı oyuncu şu ara bir hayli meşgul. Aksiyon filmi Robin Hood ve Elton John biyografisi Rocketman filmlerinin yanı sıra animasyon-dram-aksiyon türü Watership Down dizisi de oyuncunun seyircilerle buluşmayı bekleyen projeleri arasında yer alıyor.

    O sebeple de ünlü oyuncunun programının çatışması sebebiyle projede yer alamadığını düşünmek çok da imkansız değil. Ancak Egerton'ın gerçek sebebi açıklamak istemediği de düşünülebilir. Zira oyuncu bu soru karşılığında; "Size söylemeye iznim var mı bilmiyorum. Bu bir daha asla bir Kingsman olmayacağım anlamına gelmiyor. Birkaç gün önce Matthew'la (Vaughn) birlikteydim. Hala birlikte çalışacağız. Sadece bu evrendeki bir sonraki film beni içermiyor" dedi.

    Egerton "Kingsman 3"e dair herhangi bir ayrıntıyı vermeyi reddetti ancak planlardan etkilendiğini söyledi. "Bence yeni filmin fikri inanılmaz derecede heyecan verici" diyen oyuncu, "Ne yazık ki o yolculuğa çıkmayacağım ama bu Eggsy'yi son görüşünüz değil." dedi.

    Bakalım devam halkasında neler olacak?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top