Hesabım
    "Örümcek Ağındaki Kız"ın Seksi Süpermodel Sevgilisiyle Tanışın!

    "Örümcek Ağındaki Kız"da transeksüel süpermodel Andreja Pejic de boy gösteriyor.

    Örümcek Ağındaki Kız'da Lisbeth'in seksi sevgilisi göründü! İsveçli gazeteci ve yazar Stieg Larsson'ın yarattığı Millennium serisinden beyaz perdeye uyarlanan filmde, asi bilgisayar korsanı Lisbeth Salander'ın sevgilisi Sofia'ya transeksüel süpermodel Andreja Pejic hayat veriyor.

    Sırp ve Hırvat asıllı Avustralyalı model, "Örümcek Ağındaki Kız" ile ilk beyaz perde deneyimini yaşıyor. Gelen klipte güzel modelin canlandırdığı Sofia, bir çocukluk fotoğrafı üzerinden Lisbeth'in kız kardeşi olduğunu öğreniyor. Lisbeth ise kız kardeşinin 3 yıl önce intihar ettiğini açıklıyor. Sofia'nın bağ kurma çabaları Lisbeth tarafından tekrar reddedildiğinde Sofia'nın gitme vakti geliyor.

    "The Crown" dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Claire Foy'un aykırı bilgisayar korsanı Lisbeth Salander'a hayat verdiği filmde Lisbeth'in ortağı gazeteci Mikael Blomkvist rolünde Sverrir Gudnason boy gösteriyor.  Yönetmen koltuğunda "Nefesini Tut" ile büyük beğeni toplayan yönetmen Fede Alvarez'in oturduğu filmde; birbirlerine tamamen zıt insanlar olsalar da doğruları ortaya çıkarmak için mücadele veren bilgisayar korsanı Lisbeth Salander ve gazeteci Mikael Blomkvist, bu kez kendilerini dev bir örümcek ağının ortasında buluyor. Bu debelendikçe karmaşıklaşan örümcek ağı casuslar, siber suçlular ve yozlaşmış hükümet yetkilileriyle dolu...

    Lakeith Stanfield'ın "Ed Needham" karakterini, Stephen Merchant'ın da "Frans Balder" karakterini canlandırdığı filmde Sylvia Hoeks, Claes Bang, Christopher ConverySynnøve Macody Lund ve Vicky Krieps de yer alıyor.

    Film, 30 Kasım 2018'de sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top