Hesabım
    ‘Bourne’un Devam Dizisi ‘Treadstone’da Başroller Belli Oldu

    ‘Bourne’ dizisi ‘Treadstone’un başrolleri Jeremy Irvine ve Brian J. Smith’e emanet...

    Jason Bourne evreninde geçen Treadstone adlı dizinin başrollerine Jeremy Irvine ve Brian J. Smith getirildi.

    Tim Kring’in yarattığı dizi, Treadstone adlı gizli CIA programının kuruluşunu ve günümüzde gerçekleştirdiği eylemleri ekrana taşıyacak. Bünyesindeki ajanları acımasız birer suikastçıya dönüştüren programın en ünlü kurbanı, beyazperdeden tanıdığımız ajan Jason Bourne’du. Dizi, Bourne ile benzer süreçlerden geçen ajanların hikayesini işleyecek.

    Jeremy Irvine dizide kritik bir göreve atanan J. Randolph Bentley adlı CIA ajanına hayat verecek. Brian J. Smith ise petrol işinde çalışan bir işçiyken hayatı değişen Doug McKenna olarak karşımıza çıkacak.

    Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Kring’e Ramin Bahrani, Ben Smith, Jeffrey Weiner, Justin Levy ve Bradley Thomas eşlik ediyor. Pilot bölümün yönetmenliğini Ramin Bahrani üstleniyor.

    İlk olarak 2002’de The Bourne Identity ile beyazperdeye taşınan Jason Bourne karakterine ünlü aktör Matt Damon hayat verdi. Ardından gelen üç devam filmi de gişede hatırı sayılır bir başarı elde ederken serinin son filmi Jason Bourne 2016’da izleyici karşısına çıkmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top