Hesabım
    Patton Oswalt Yeni ‘Veronica Mars’ta Rol Alacak

    ‘Veronica Mars’ın kadrosuna Patton Oswalt ve Max Greenfield eklendi

    Yeni Veronica Mars dizisinde kadroya ünlü komedyen Patton Oswalt eklenirken orijinal diziden Max Greenfield’ın da rolüne geri döndüğü açıklandı.

    Veronica Mars’ın yeni bölümleri, 2019 içerisinde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Emmy ödüllü komedyen ve aktör Patton Oswalt dizide Penn Epner adlı karaktere hayat verecek. Pizzacı kuryesi olarak çalışan geveze Penn gerçek suçlara karşı büyük ilgi duymaktadır. Max Greenfield’ı ise bir kez daha şerif yardımcısı Leo D’Amato rolünde izleyeceğiz.

    Veronica Mars’ın oyuncu kadrosuna geçtiğimiz günlerde Kirby Howell-Baptiste de eklenmişti. Orijinal seriden geri dönen isimler arasında Kristen BellJason DohringFrancis CapraPercy Daggs III ve David Starzyk var.

    2004'te ekrana "merhaba" diyen ve üç sezon boyunca ekranda kalan orijinal Veronica Mars, Bell’in canlandırdığı Kaliforniyalı genç dedektif Veronica’nın maceralarını takip etti. Veronica Mars 2014’te beyazperde de izleyici karşısına çıkmıştı.

    Rob Thomas’ın yarattığı Veronica Mars uyarlaması sekiz bölüm halinde izleyici karşısına çıkacak. Dizinin prömiyeri 2019 içerisinde Hulu platformunda gerçekleşecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top