Hesabım
    Koyver Gitsin Ekibinden Sokak Hayvanları İçin Duyarlı Kampanya!

    Koyver Gitsin film ekibinden örnek teşkil edecek bir kampanya çalışması geliyor.

    Koyver Gitsin filminin yapımcısı Bircan Film, sektöre örnek teşkil edecek bir sosyal sorumluluk kampanyasına öncülük ediyor. Oyuncu kadrosunda Ömer Gecü, Onur Yaprakçı, Begüm Polat, Seymen Aydın, Sinan Bengier, Çetin AltayNaci Taşdöğen ve Kübra Dilara Çelen gibi oyuncuların yer aldığı “Koyver Gitsin” filmi, sokak hayvanlarını unutmadı. 

    Filmin yapımcısı Bircan Film-Serkan Bircan’ın öncülüğünde başlatılan ve Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) işbirliğiyle hayata geçirilen "#1BİLET1MAMA" hashtagi ile sosyal medyada ses getiren kampanyayla sokak hayvanları için mama desteği sağlanacak. Filmin vizyona girdiği ilk hafta elde edilen bilet satış gelirinin bir bölümü HAYKONFED’e bağışlanarak Türkiye genelinde mama ihtiyacı olan sokak hayvanlarına ulaştırılması sağlanacak. Kampanyaya birçok ünlü isim ve sosyal medya kullanıcısı #1BİLET1MAMA hashtag’iyle paylaştıkları videolarla destek veriyor.

    Yönetmenliğini Kemal Danacı’nın üstlendiği, senaryosunu ise filmin başrol oyuncularından Ömer Gecü’nün kaleme aldığı “Koyver Gitsinin konusu; genç bir adam olan Samet, sevdiği kadın ile evlenmenin hayalini kurar. Samet’in hayallerini gerçekleştirip, evlenebilmesi için gereken parayı bulması şarttır. Fakat önünde sadece 3 günü vardır. Talihsiz adam ya parayı bulacak ya da hayallerine veda edip aşkını kalbine gömecektir. Gereken parayı bulmak için ağabeyi olarak gördüğü Ferhat ile plan yapan Samet, başlarına geleceklerden bihaberdir. Hayatta tek güvendikleri insan olan Settar Hoca bile onları bu tehlikeli yolcuklarından alıkoyamaz. İhtiyaçları olan parayı bulmak için yola koyulan Samet ve Ferhat hayatlarının bu en uzun 3 gününde kendilerini birbirinden zor maceralar içerisinde bulurlar. Çekimleri Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde gerçekleşen filmde GladyatörBraveheart ve Skyfall filmlerinden tanıdığımız Hollywood yıldızı Mike Mitchell da konuk oyuncu olarak yer aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top