Hesabım
    Once Upon A Deadpool'dan Poster Yayınlandı!

    Herkes için Deadpool geliyor!

    Deadpool 2'nun 13 yaş versiyonu, Once Upon A Deadpool vizyona girmek için hazırlanıyor. 12 Aralık'ta Amerika'da vizyona girecek olan filmden poster yayınlandı! Deadpool 2'nun yeni versiyonunda, şiddet sahneleri azaltılıp argo konuşmalar çıkarılarak film, herkesin izleyebileceği hale getirildi. Proje, Ryan Reynolds ve filmin senaristleri Rhett Reese ile Paul Vernick tarafından hayata geçiriliyor.

    Filmin posterinde görüldüğü üzere Once Upon A Deadpool'a Fred Savage dahil oldu. Savage'ın 1987'de rol aldığı Prenses Gelin filmindeki rolü Deadpool'a taşınacak. Yeni Deadpool filmi için toplamda sekiz yeni sahne çekildi. Biletleri 1$'dan satışa sunulacak olan filmden elde edilen gelirin tamamı adı Fudge Cancer olarak değiştirilen F*ck Cancer Vakfı'na bağışlanacak.

    Reynolds projeleri hakkında, "Fox, 2016'dan beri 13+ film yapılması önerisinde bulunuyordu. Ama ben hep reddediyordum. Şimdi bunun zamanı geldi. İki şarta bağlı olarak bunu kabul ettim: İlk şart, gelirin tamamının bağışlanacak olması. İkincisi ise uzun zamandır Fred Savage'ı kaçırmak istiyordum. İkinci şartım daha açıklayıcı olmuştur..." sözlerini ifade etti.

    Deadpool 2'de olduğu gibi Zazie Beetz (Domino), Josh Brolin (Cable), Jack Kesy (Black Tom), Shioli Kutsuna (Yukio) ve Julian Dennison (Firefist), Once Upon A Deadpool'da yer alacak. Ayrıca Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead), ve Stefan Kapicic (Colossus) filmde yer almaya devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top