Hesabım
    Liev Schreiber ve Marisa Tomei Aynı Filmde Buluşuyor!

    Drama filmi “Human Capital” oyuncu kadrosuna Marisa Tomei’yi kattı.

    Ray Donovan” dizisinin yıldızı altı Altın Küre adayı Liev Schreiber’ın başrolünü üstlendiği drama filmi “Human Capital” oyuncu kadrosuna önemli bir ismi kattı. 1993 yılında “My Cousin Vinny” filmiyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar kazanan başarılı aktris Marisa Tomei filmin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin yönetmenliğini geçtiğimiz sene “My Friend Dahmer” filmiyle karşımıza çıkan Marc Meyers üstleniyor. 2009 yapımı “The Messenger” ile En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar’a aday gösterilen Oren Moverman’ın senaryosuna imza attığı film, Stephen Amidon’un 2005 tarihli aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanıyor. Çekimlerine başlanan filmin oyuncu kadrosunda bu sene “Ayin”de izlediğimiz Alex Wolff da yer alıyor.

    Hikaye detayları henüz bilinmeyen “Human Capital” Amerikan rüyasını kovalayan biri seçkin biri orta sınıf iki ailenin hayatını konu alıyor. Ailelerin çocukları acıklı bir kazaya yol açan bir ilişkiye başladığı zaman ailelerin hayatı birbirine geçiyor. Filmde Liev Schreiber maddi açıdan pek iyi durumda olmayan ailenin babası olan Drew karakterine ve Alex Wolff ise Drew’un kızı ile ilişkiye başlayan Ian karakterine hayat verecek. Marisa Tomei’nin rolü açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top