Hesabım
    Keira Knightley “Colette” Posterinde Tarihi Yeniden Yazmaya Geliyor!

    Keira Knightley başrollü “Colette”in yeni posteri görücüye çıktı.

    Aşk ve Gurur” ve “The Imitation Game: Enigma” filmleriyle iki Oscar adaylığı bulunan başarılı aktris Keira Knightley’yi başrolüne yerleştiren biyografik drama filmi “Colette”ten yeni bir poster yayınlandı.

    Filmde başrol isme iki Altın Küre adayı Dominic WestEleanor TomlinsonFiona ShawRay PanthakiAiysha HartDenise GoughRobert Pugh ve Masayoshi Haneda gibi isimler eşlik ediyor. Prömiyerini Sundance Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin yönetmenliğini ise 2014 yapımı “Unutma Beni” ile tanınan Wash Westmoreland üstleniyor.

    Karizmatik Parisli yazar Henry Gauthier-Villars ile evlendikten sonra Sidonie-Gabrielle Colette, Fransa'nın kırsal kesimlerindeki hayatını, yaratıcı yeteneklerinin kıvılcımlandığı Paris şehrine taşınmak için terk eder. Willy mahlasıyla tanınan kocası, kendi isminde yayınlanacak bir romanın gizli yazarı olarak Colette'i kullanmaya başlar. Çalışmaları büyük başarılar elde ettiğinde, Colette, kocasının ona dayattığı edebi ve mecazi sınırlardan kurtulmaya çalışmaya başlar. Artık kendi adına yazmanın ve yazdıklarını sahiplenerek topluma meydan okumanın zamanı gelmiştir.

    “Colette” İngiltere’de 11 Ocak 2019’da gösterime girecek. Filmin yerli vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top