Hesabım
    Genç Yetenek Jacob Tremblay de "Doctor Sleep"te!

    "Cinnet" devam filmi "Doctor Sleep"in kadrosuna çocuk oyuncu Jacob Tremblay de katıldı.

    Doctor Sleep'in kadrosuna genç yetenek Jacob Tremblay de katıldı. Stanley Kubrick'in 1980 yapımı kült korku filmi “Cinnet / The Shining”in devam halkası şimdiden oldukça zengin bir kadroya sahip. Gizli Dünya filmiyle küçük yaşta adından söz ettiren, ardından Mucize ve Predator gibi yapımlarda karşımıza çıkan genç yıldızın "Doctor Sleep"te hangi rolü canlandıracağı şu an için belirsizliğini koruyor.

    Trainspotting”, “Kırmızı Değirmen” ve “Yeryüzündeki Son Aşk” gibi filmlerle tanınan, “Star Wars” serisinin Obi-Wan Kenobi’si Ewan McGregor’ın yetişkin Danny Torrance'a hayat vereceği film, karakterin yetişkinliğinde geçiyor.

    Çocukluğunda yaşadıklarının karanlık gölgesi altında yaşayan Danny, travmalarıyla boğuşmaktan yorgun düşmüş ve alkole bağımlı hale gelmiştir. Kendini toparlama girişimiyle Danny, psişik güçlerini ölmekte olan hastalara yardım etmek için kullanmaya başlar. Kendisiyle benzer yeteneklere sahip genç bir kızla psişik bir bağ kurduğunda, yetenekli olanları hedef alan korkunç bir grup keşfeder. Bu grup acılı ölümler sırasında insanlardan çıkan "parıltının buharını" teneffüs ederek kendi güçlerini geliştirmektedir...

    Altın Küre adayı Rebecca FergusonCarl LumblyAlex Essoe ve Zahn McClarnon ve kariyerinde yalnızca 2017 yapımı “I Can I Will I Did” filminde boy göstermiş olan genç yıldız Kyliegh Curran gibi isimleri kadrosunda toplayan film, Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı”, “Hush” ve “Kabustan Gelen” gibi başarılı korku filmleriyle tanınan Mike Flanagan'ın imzasını taşıyacak. 

    Korku edebiyatı ustası Stephen King’in aynı isimli romanından uyarlanan “Doctor Sleep”in ülkemizde 7 Şubat 2020 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top