Hesabım
    "Chucky"nin Yeniden Çekiminden Ürkütücü Poster!

    "Chucky" kabusunu geri döndüren yeni nesil "Child’s Play" filminden tedirgin edici bir poster yayınlandı.

    Child’s Play'in yeni uyarlamasından tedirgin edici bir poster var. Bir neslin geceleri uykularını kaçırmış olan katil oyuncak bebek Chucky geri dönüyor. 1988 yılında başlayan ve seri boyunca gelişerek dehşeti yeni nesillere taşıyan korku filmi serisi, bu kez yeniden çekim ile sıfırdan başlıyor.

    MGM yapımı yeniden çekimde başrolleri güzel oyuncu Aubrey Plaza ve Brian Tyree Henry üstleniyor. Filmde bebeğin dehşetini ilk elden deneyimleyen ise Işıklar Sönünce ile hatırladığımız genç oyuncu Gabriel Bateman olacak. Filmde Andy'nin arkadaşları olarak Beatrice Kitsos ve Ty Consiglio da yer alacak.

    Tyler Burton Smith'in yazdığı senaryo 1988 yapımı öncülünün hikayesini temel alsa da birkaç dokunuş ile onu modernize ediyor. Küçük Andy, doğum gününde annesinden güzel bir hediye alır. Bu, her çocuğun hayallerini süsleyen Buddi marka bir bebektir. Ancak bu bebeğin sakladığı dehşetten ne anne ne de küçük Andy haberdardır. Bu bebeğin içinde yüklü olan yazılım hatalı üretilmiştir. Bu da bebeğin öğrenme sınırlarını ortadan kaldırmıştır. Çok tehlikeli değilmiş gibi görünen bu durum, bebeğin şiddeti öğrenmesi ile değişecektir. Artık oyuncak bebeğin şiddet eğilimleri aile üyeleri için oldukça tehlikeli olacaktır...

    Bu kez seri katil ruhunun bir bebeğe hapsedilmesi fikrini teknolojik bir arıza ile takas eden yeniden çekim, 2017 yılının hit filmlerinden O'nun yapımcıları David Katzenberg ve Seth Grahame-Smith'in yapımcılığında hayata geçiriliyor. Filmin çekimleri Vancouver'da devam ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top