Hesabım
    Felicity Jones ve Armie Hammer’lı “On the Basis of Sex”ten Yeni Fragman Geldi!

    Ruth Bader Ginsburg biyografisi “On the Basis of Sex”ten yeni fragman var.

    2014 yapımı “Her Şeyin Teorisi” ile Oscar’a aday gösterilen, “Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi”nin yıldızı Felicity Jones ve bu yıl “Beni Adınla Çağır” ile Altın Küre adaylığı elde eden Armie Hammer’ın başrollerini paylaştığı biyografik drama filmi “On the Basis of Sex”in yeni fragmanı görücüye çıktı.

    Filmde başrol ikilisine Hollywood'un sık karşılaştığımız yüzlerinden Justin TherouxCailee Spaeny, Oscar ödüllü Kathy Bates, Oscar adayı ve Altın Küre sahibi Sam WaterstonJack ReynorFrancis X. McCarthy ve Stephen Root gibi isimler eşlik ediyor. Prömiyerini geçtiğimiz hafta AFI Fest’te gerçekleştiren filmin yönetmenliğini ise iki Emmy ödüllü Mimi Leder üstleniyor.

    "On the Basis of Sex", hak eşitliği için mücadele eden Ruth Bader Ginsburg’ün ilham veren hayat hikayesini konu ediyor. Ruth Bader Ginsburg, başarılı bir avukattır. Erkeklerin ağırlıkta olduğu bir okuldan mezun olan Ruth, kocası Marty ile okul yıllarında tanışır. Hayatın birçok alanında hak eşitsizliği ile karşılaşan Ruth bu yolda zorlu bir hukuk mücadelesine girişir. Ruth, Anayasa Mahkemesi'nin uyguladığı yüzyıllık cinsiyet ayrımcılığını tersine çevirmeye ve kararı bozdurmaya çalışmaktadır. Bu çığır açacak olan davada genç avukatın en büyük destekçisi ise kocası Marty’dir. İkili verdikleri bu hukuk mücadelesi ile tarihin seyrini değiştirecektir.

    “On the Basis of Sex” ülkemizde 28 Aralık’ta gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top