Hesabım
    Alfonso Cuaron’un Yeni Filmi “Roma”dan Altyazılı Fragman!

    Alfonso Cuaron imzalı “Roma”dan ilk uzun fragman geldi.

    "Büyük Umutlar", “Harry Potter ve Azkaban Tutsağı”, “Y Tu Mama Tambien”, “Son Umut” ve “Yerçekimi” gibi başarılı filmlerle karşımıza çıkan iki Oscar ödüllü usta yönetmen Alfonso Cuaron’un yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği “Roma”nın ilk uzun fragmanı huzurlarımıza sunuldu. Görsel açıdan oldukça etkileyici görünen filmin fragmanı altyazılı olarak karşınızda!

    Yalitza Aparicio’nun başrolünü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Marina de TaviraDiego Cortina AutreyCarlos PeraltaMarco GrafDaniela DemesaNancy García García ve Andy Cortés gibi isimler bulunuyor. Önümüzdeki ödül sezonunun en iddialı filmlerinden “Roma”, Meksiko'da orta sınıftan ailelerin yaşadığı Roma mahallesinde, bir evde hizmetçi olarak çalışan genç Cleo'yu odağına alıyor. 1970'lerin siyasi ortamında geçen film, zaman ve mekanın insanlar üzerindeki gücü ve etkisini konu ediniyor.

    Prömiyerini gerçekleştirdiği Venedik Film Festivali’nden övgülerle ve büyük ödül olan Altın Aslan ile dönen filmin gösterildiği festivaller arasında Telluride, Toronto, New York, San Sebastián ve Londra gibi önemli festivaller bulunuyor.

    Aynı zamanda Meksika’nın Oscar adayı olan “Roma” 14 Aralık tarihinde Netflix’te izleyicilerin beğenisine sunulacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top