Hesabım
    Sylvester Stallone'lu "Backtrace"ten Fragman Var!

    Sylvester Stallone başrollü aksiyon filmi "Backtrace"ten fragman geldi.

    Sylvester Stallone ve Matthew Modine'li Backtrace'ten fragman geldi. Gerilimi bol aksiyon filminin yönetmen koltuğunda Çatışma ve Prens filmlerinden tanıdığımız Amerikalı yönetmen Brian A. Miller'ın imzası var. İzlendikten sonra unutulan aksiyon filmlerinden fazlaca gördük. "Backtrace" de çok fazla çığlık ve silah sesi ile bu türe biraz giriyormuş gibi görünüyor.

    Filmin konusu şöyle; 40'lı yaşlarının sonlarındaki MacDonald, giriştiği bir banka soygununda yaralanarak polisler tarafından yakalanmıştır. Ancak geçirdiği yaralanma beyninde hasar yaratmış ve amneziye sebep olmuştur. Bir hapishanenin psikiyatri koğuşuna yatırılan adam, yedinci yılını tamamladıktan sonra bir mahkum ve bir tıp doktoru tarafından firar etmeye zorlanır. Kötü niyetli ikili MacDonald'a bir ilaç enjekte ederek önceki yaşamını hatırlamasını sağlarlar. Artık MacDonald geçmişindeki hatalarla yüzleşip çalınan parayı kurtarmak için yerel bir dedektif, sert bir FBI ajanı ve kendisine verilen tehlikeli ilacın yan etkilerinden kurtulmak zorundadır. Yaptığı yanlışları düzeltmek için çok kısıtlı vakti olduğunun farkında olan MacDonald, hızlı hareket etmeli ve geçmişteki hatalarını bir bir düzeltmelidir...

    Full Metal Jacket'ın Joker'i, 2 Altın Küre adaylığı bulunan Matthew Modine'in baş karakter MacDonald'a, Altın Küre ödülünün yanı sıra 3 kere de Akademi ödülü adaylığı kazanan deneyimli oyuncu Sylvester Stallone'un da polis dedektifi Sykes'a hayat verdiği aksiyon filminde; 9-1-1'ın Eddie Diaz'ı Ryan Guzman, Meadow Williams, Christopher McDonald, Colin EgglesfieldLydia Hull ve Tyler Jon Olson da yer alıyor. Filmin senaryosunda ise daha önce yalnızca bir televizyon filminde senaristlik görevini üstlenmiş olan Mike Maples'ın imzası bulunuyor.

    Aksiyon-gerilim filmi "Backtrace" 14 Aralık 2018 tarihinde Amerika'da seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top