Hesabım
    Jennifer Aniston’lı Dumplin' Filminden İlk Fragman Geldi!

    Merak uyandıran Dumplin' önümüzdeki ay Netflix’te yayınlanacak.

    Friends” dizisiyle gönüllere taht kuran, romantik komedi ve aile filmlerinin aranan yüzlerinden Jennifer Aniston’ın başrolünü üstlendiği Netflix yapımı Dumplin' filminden ilk fragman huzurlarımıza sunuldu.

    Altın Küre ve Emmy ödüllü sevilen başrole filmde Danielle MacdonaldOdeya RushDove CameronBex Taylor-KlausLuke BenwardHarold Perrineau ve Dan Finnerty gibi isimler eşlik ediyor. Julie Murphy'nin 2015 yılında yazdığı aynı isimli romandan beyaz perdeye uyarlanan filmin yönetmenliğini ise “Benimle Evlenir Misin?” ve “Teklif” filmleriyle tanınan Anne Fletcher üstleniyor.

    Willowdean, annesinin taktığı lakapla Dumplin', arkadaşlarının kısaltması ile ise Will, fazla kilolu bir genç kızdır. Ancak fazla kiloları onda asla güven eksikliği yaratmamıştır ve halinden çok memnundur. Annesi Rosie ise gençliğinde güzellik kraliçesi olmuş bir kadındır. Kilosuyla dalga geçilmesini pek umursamayan genç kız günün birinde Bo adında bir çocukla tanışır ve ona hissettikleri derinleştikçe kendi bedeni hakkında tereddütlere düşmeye başlar. Güvenini tazelemek için gençler arası güzellik yarışması Miss Teen Blue Bonnet'e katılmaya karar verir. Yanında yarışmanın şartlarından çok farklı durumlardaki arkadaşlarını da götürür. Will ve annesi Rosie, bu süreçte aralarındaki farklılıkları bir kenara bırakıp birbirlerine destek olmak zorundadır.

    Dumplin' 7 Aralık’ta Netflix’te izleyicilerin beğenisine sunulacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top