Hesabım
    "Dumbo" Filminden Yeni Bir Fragman Var!

    "Dumbo"nun yeni, sevimli mi sevimli bir fragmanı geldi.

    Disney'in 1941 imzalı animasyon klasiği Dumbo'nun yeni beyaz perde uyarlamasından yeni fragman geldi. Alis Harikalar Diyarında, Sweeney ToddCharlie’nin Çikolata Fabrikası ve Ölü Gelin gibi başarılı fantastik yapımların usta yönetmeni Tim Burton'ın yönetmen koltuğuna oturduğu yeni Disney uyarlaması, koca kulaklı, sevimli film Dumbo'nun yeni resmedilişi kalpleri ısıtıyor.

    Sirk sahibi Max Medici, eski yıldızı Holt Farrier ve onun çocukları Milly ve Joe'ya sıradışı bir görev verir. Ailenin görevi, sirkin yeni üyesinin bakımını üstlenmektir. Bu yeni üye, koca kulakları sebebiyle seyircileri güldüren, yavru bir bebek fildir. Ancak Dumbo'nun uçabileceğini keşfettiklerinde, tek ayağı çukurda olan sirk inanılmaz bir geri dönüş yapar ve ikna edici girişimci V.A. Vandevere'in dikkatini çeker. Vandevere, sevimli fili, yeni ve büyük eğlence parkı Dreamland için kiralar. Ancak Dreamland, yüzeyde göründüğü kadar parlak ve görkemli değildir. Dumbo, çekici ve muhteşem bir akrobat olan Colette Marchant ile birlikte yeni zirvelere doğru yükselir. Bu süreçte Holt da, Dreamland'in karanlık sırlarını keşfedecektir...

    Filmde başrolleri Holt Farrier rolünde başarılı oyuncu Colin Farrell, kızı Milly rolünde Nico Parker ve oğlu Joe rolünde Finley Hobbins üstleniyor. Filmin yıldızlı kadrosunda ise başka ağır toplar da yer alıyor. Güzel oyuncu Eva Green trapez cambazı Colette Marchant'ı, Danny DeVito sirkin sahibi Max Medici'yi ve son dönem tekrar sık sık karşımıza çıkmaya başlayan usta isim Michael Keaton da kötü niyetli V. A. Vandemer'ı canlandırıyor.

    "Dumbo" 29 Mart 2019 tarihinde ülkemizde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top