Hesabım
    "Godzilla vs. Kong"un Kadrosuna Lance Reddick de Katıldı!

    "Godzilla vs. Kong"ta Lance Reddick de boy gösterecek.

    Godzilla vs. Kong'un kadrosuna Lance Reddick de katıldı. "Monsterverse" serisinin 4. filmi olacak olan "Godzilla vs. Kong"un kadrosu her geçen gün zenginleşiyor. Fringe ve The Wire dizisinden hatırladığımız Amerikalı oyuncu Lance Reddick de zengin kadrosuyla şimdiden baş döndüren canavar güzellemesinde karşımıza çıkacak.

    Barselona BarselonaGeçmişten Gelen ve Christine gibi filmlerle tanıdığımız, Altın Küre adayı güzel oyuncu Rebecca Hall'un başrolünü üstleneceği film, "Katliam Gecesi", "The Guest" ve "Blair Cadısı"na imza atan Adam Wingard'ın imzasını taşıyacak. 

    Kadrosunda; Big Little Lies ile seyircilerin aklına kazınan yakışıklı oyuncu Alexander Skarsgard, başarılı oyuncu Ziyi Zhang, "Stranger Things" ile yıldızı parlayan Millie Bobby BrownKorku Seansı serisinin Lorraine Warren'ı Vera Farmiga, Iron Fist'ten tanıdığımız Jessica HenwickDeadpool 2'nin genç yıldızı Julian DennisonAtlanta'dan tanıdığımız Brian Tyree Henry, son olarak Dehşetin Yüzü'nde gördüğümüz Demián Bichir, Marvel Sinematik Evreni'nin Okoye'si Danai Gurira ve başarılı oyuncu Kyle Chandler'ın yer aldığı filmin senaryosunda ise; "Karayip Korsanları" serisinin senaristlerinden olan ve 1998 yapımı "Godzilla"da da kalem oynatan Terry Rossio, "Star Trek Sonsuzluk" senaristleri Patrick McKay ve J.D. Payne, yapım aşamasındaki "The Kingkiller Chronicle" filminin senaristi Lindsey Beer, "Queen of the Air" senaristi Cat Vasko, "Labirent" serisi ile "Pasifik Savaşı: İsyan"da kalem oynatan T.S. Nowlin ve çizgi romancı J. Michael Straczynski'nin imzaları var. 

    Beyaz perdenin ikonik canavarlarını yüz yüze getiren film 22 Mayıs 2020 yılında ülkemizde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top