Hesabım
    Margot Robbie'li "Birds of Prey" Cassandra Cain'ini Buldu!

    Margot Robbie başrollü çizgi roman uyarlaması "Birds of Prey"in oyuncu kadrosu genişliyor.

    Margot Robbie'li Birds of Prey'e yeni keşif Ella Jay Basco katılabilir. Variety'den gelen iddialara göre; Grey’s AnatomyVeep ve Happyland gibi yapımlarda birkaç kere görünen genç yıldız, filmin Cassandra Cain karakteri için görüşme aşamasında...

    Merakla beklenen filmde Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin göz bebeği Harley Quinn'ini bir kez daha Oscar adayı güzel yıldız Margot Robbie'nin canlandırdığı Harley Quinn, Cloverfield serisinden tanıdığımız Mary Elizabeth Winstead'in hayat verdiği, Gotham şehrinde suçla savaşan bir kanun savaşçısı olan Helena Bertinelli, namı diğer The Huntress ve Jurnee Smollett-Bell'in hayat verdiği, suçla savaşan bir aileden gelen yakın dövüş ustası Dinah Laurel, namı diğer Black Canary bir araya gelerek Cassandra Cain'i korumaya çalışacak.

    Çizgi romanlarda Cassandra Cain, iki suikastçı olan David Cain ve Lady Shiva'nın kızıydı. David kızını, sözel ve sosyal becerilerini kaybetmesi pahasına, beden dilini okumayı ve şiddeti öğreterek büyüttü. Büyük ölçüde sessiz ama inanılmaz derecede etkili bir savaşçı olan Cassandra Cain, babasının mirasını reddetti ve Batgirl oldu. Son çizgi romanlarda Cassandra’nın süper kahraman adı Orphan olarak geçiyor.

    Filmin kötü adamı ilk kez beyaz perde şansı yakalayacak olan Black Mask, gerçek ismiyle ise Roman Sionis olacak. False Face Society isimli çetenin lideri olan karakter, Gotham'ın ünlü mafya babalarından biri. Genç yaşta zengin ebeveynlerini öldürerek onların servetine konan karakter, kötü bir iş adamı olduğu için bütün mal varlığını kaybetmiş ve bunun sorumlusu olarak da çevresindeki herkesi suçlamıştı. Karaktere Star Wars serisinin genç Obi-Wan Kenobi'si olmanın yanı sıra Trainspotting ve Moulin Rouge gibi klasik filmlerle de hafızalarımıza kazınan Altın Küre ödüllü Ewan McGregor hayat verecek. Gotham City Polis Departmanı'nda bir dedektif olan eşcinsel Renee Montoya karakteri ise Rosie Perez'e emanet.

     Bir süper kahraman filmini yönetecek olan ilk Asyalı kadın yönetmen Cathy Yan'ın yönetmenliğini yapacağı "Birds of Prey"in senaryosunu Christina Hodson yazacak. "Birds of Prey" 7 Şubat 2020'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top