Hesabım
    Yeni Korku Filmi "Leprechaun Returns" Fragmanında Dehşet Geri Döndü!

    Devam filmi "Leprechaun Returns"ten ilk fragman geldi.

    1993'te başlayan Leprechau serisi, Leprechaun Returns filmi ile devam ediyor. Beyaz perdenin uzun soluklu korku-komedi serisi böylece ikonik karakterini bir kez daha beyaz perdeye taşımayı başarıyor. 25 yıldır beyaz perdede aralıklarla boy gösteren şeytani cüce bir kez daha geri dönüyor!

    Yirmi beş yıl önce Kuzey Dakota’da, genç bir kadın ve arkadaşları, şeytani Leprechau’yu, ağzına dört yapraklı yonca sokarak etkisiz hale getirir ve onun eriyen bedeninin kuyuya düşüşüne şahit olur. Ancak onun altın küpüne ne olduğu kimse tarafından bilinmemektedir. Aradan seneler geçer. Arazide olup bitenler tamamen unutulmuştur. Geçen yılların ardından, bir grup doğa bilimleri üniversite öğrencisi genç kadın, yaz tatilinde kaldıkları yeri yeşillendirmeye karar verir. Bölgeyi yeşillendirerek güzel bir yaşam alanı yaratmaya çalışan gençlerin bu zorlu görevi, bu sırada farkında olmadan Leprechau’u canlandırmalarıyla daha da zorlaşır. Geri dönen şeytani cüce, altın küpünü geri almayı ve kızlara da cinayet üzerine esaslı bir ders vermeye planlar. Ancak karşısındakiler onun şeytani planlarına kolay kolay boyun eğmeyeceklerdir. Cücenin dişli rakipleri olan kadınlar da Leprechau’nun altınını almaya ve onu sonsuza kadar yok etmeye karar verir. Fantastik diyarlardan gelen bu cüce mi yoksa ona karşı birlik olan genç kadınlar mı galip gelecektir?...

    Yönetmen koltuğunda Steven Kostanski'nin oturduğu filmin başrollerinde, cüceyi canlandıran Mark Holton'a ek olarak; Taylor SpreitlerPepi SonugaLinden Porco ve Sai Bennett yer alıyor. Film 11 Aralık'ta Amerika'da seyircilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top