Hesabım
    Penelope Cruz ve Javier Bardem'li “Herkes Biliyor”dan Yeni Fragman Geldi!

    Asghar Farhadi imzalı “Herkes Biliyor”dan yeni bir fragman yayınlandı.

    Bir Ayrılık” ve “Satıcı” filmleriyle En İyi Yabancı Film dalında iki Oscar kazanan İranlı usta yönetmen Asghar Farhadi’nin merakla beklenen yeni filmi “Herkes Biliyor”dan yeni bir fragman yayınlandı.

    Barselona, Barselona” ile Oscar kazanan Penélope Cruz ve “İhtiyarlara Yer Yok”un Oscar ödüllü kötüsü Javier Bardem’in başrollerini paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda 2014 yapımı “Asabiyim Ben” ile tanıdığımız Ricardo Darín, Bárbara LennieCarla Campra ve Inma Cuesta gibi isimler yer alıyor.

    Bu yılki Cannes Film Festivali’nin açılış filmi seçilen gerilim ve drama filmi, çocukları ve eşiyle birlikte Buenos Aires’ta yaşayan Laura adında bir kadının hikayesine odaklanıyor. Buenos Aires'te yaşayan Laura, kız kardeşinin düğünü için Madrid açıklıklarındaki küçük köyüne geri döner. Beraberinde iki çocuğunu da yanında getirir. Ancak renkli bri aile kutlaması için dönen ailenin hayatı beklenmedik bir olay sonucunda tepetaklak olur. Yaşanan bu olay Laura'yı derinden sarsarken, gizli kalmış pek çok sırrın da açığa çıkmasına sebep olacaktır.

    “Herkes Biliyor” ülkemizde 8 Mart 2019 tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top