Hesabım
    James McAvoy ve Bruce Willis'li "Glass"ın Yeni Videosunda Kötü Adamlar Ekip Oluyor!

    James McAvoy ve Bruce Willis'li "Glass"tan yeni bir tanıtım videosu geldi.

    Gerilim filmi Glass'tan yeni bir tanıtım videosu geldi. Gelen tanıtım videosunda filmin güçlü kötüleri bir araya geliyor ve firara kalkışıyor. “Altıncı His”, “İşaretler” ve “Ziyaret” gibi filmler ile tanınan iki Oscar adayı usta yönetmen M. Night Shyamalan’ın yönetmen koltuğuna geçtiği film, ünlü yönetmenin 2000 yapımı “Ölümsüz” ve 2016 yapımı “Parçalanmış” filmlerini birleştiriyor.

    Yeni nesil X-Men serisinin genç Profesör Charles Xavier'ı olarak tanınan, Hollywood'un her sene daha da tanınır hale gelen, BAFTA ödüllü İskoç aktör James McAvoy’un 23 alter kişilikle yaşayan Kevin Wendell Crumb'ı, "Ölümsüz"deki baş kahramanlar olarak usta oyuncu Bruce Willis'in David Dunn'ı ve Hollywood'un meşgul yıldızlarından Samuel L. Jackson’ın Elijah Price'ı canlandıracağı devam filminde; Dunn, Kevin Wendell Crumb'ın parçalanmış kişiliklerinden biri olan ve en tehlikelisi olarak öne çıkan The Beast'in peşine düşüyor. Bu kovalamaca sırasında Mr. Glass'ın gölgesi de yavaş yavaş kendini göstermeye başlıyor. Glass'ın bildiği kimi sırlar iki adam için de kritik düzeyde önem kazanıyor. Aynı psikiyatri kliniğinde tedavi gören üç adam, birbirlerinden bambaşka karakterlerde olmalarına rağmen, "süper kahraman olduklarına inanan insanlar" üzerine uzmanlaşmış olan bir psikiyatrın bakımında tedavi için psikiyatri merkezine yatırılıyor. Ancak Mr. Glass ve Crumb'ın bir araya gelişi, kaçınılmaz olarak bir firar ile sonuçlanıyor. Onları durdurabilecek tek kişi olan Dunn da arkalarından firar ederek ikilinin peşine düşüyor.

    2016 yapımı “Parçalanmış”ta Crumb'ın sayısız alter egolarının elinden kurtulmayı başaran tek genç kız Cassie'yi canlandıran, “The Witch” filmi ile yıldızı parlayan Anya Taylor-Joy, Dunn'ın oğlu rolündeki Spencer Treat Clark, Price'ın annesi rolündeki Charlayne Woodard ve “American Horror Story” dizisinin yıldızı Sarah Paulson'ın da kadrosunda yer aldığı “Glass” ülkemizde 18 Ocak 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top