Hesabım
    "Kafalar Karışık"ın Basın Toplantısı Gerçekleşti

    Fenomenleri bir araya getiren "Kafalar Karışık" filminin basın toplantısı gerçekleşti.

    Kafalar Karışık filminin basın toplantısı gerçekleşti. Sosyal medya fenomenleri Kafalar'ı beyaz perdeye taşıyan yerli komedi filminin basın toplantısında oyuncular hazır bulundu. Çkimleri tüm hızıyla devam eden filmin setinde gerçekleşen basın toplantısında filmin oyuncularının yanı sıra konuk oyuncular da basınla bir araya geldi.

    Konuk oyuncular filmde oldukları için ne kadar mutlu olduklarını belirttiler. Behzat Gerçeker; "Samsun Demir'le ilk deneyimimiz. Biz de çok heyecanlıyız. Film nasıl olacak, çok merak ediyoruz. İnşallah çok güzel olacak çünkü özel isimler, yenilikçi genç arkadaşlar, benim için de çok kıymetli olan müzisyen arkadaşlarımız bu filmde bir araya geldi. İnşallah güzel bir iş olacak." derken, Samsun Demir; " YouTube başka bir dünya. Biz de müzik dünyasındanız. Bir araya gelelim, birlikte sinerji yaratalım dedik. Güzel bir filmde birlikteyiz. dedi. Derya Uluğ; "Çekimler sırasında hiç zorlanmadık. Filmin devamının da olacağını düşünüyorum." diye belirtirken, Ece Seçkin; " Güzel bir proje, burada olduğumuz için çok mutluyuz. Oyuncu sayılmayız, umarım filme bizim için anı sayılabilecek bir renk katarız". dedi.

    2015 yılında kurdukları  "Kafalar" grubuyla YouTube’da yayınladıkları kendilerine has videolarla milyonlara ulaşan Bilal HancıAtakan Özyurt ve Fatih Yasin de mikrofonlara konuştu. Sözü ilk alan Bilal Hancı "çekim sürecini şöyle anlattı; İlk filmimiz çok heyecanlıyız. Çok güzel bir kadroyla filmimizi çektik. Hemen hemen her gün harika isimlerle bir araya geliyoruz. Bugün de yine efsane isimlerle bir aradayız, onlarla heyecanımızı paylaşıyoruz. Güzel gidiyor herşey. Sonuçta inşallah hayırlı olacak." dedi. "Filmimiz ilk defa YouTuberların yaptığı film olarak algılanıyor. Bu bizi çok mutlu etti. Hikayemiz de şu; Atakan bir kıza aşık. Kızın dedesi biraz zorluk çıkartıyor. Gerisi sinemalarda" diyen Yasin'in ardından Atakan Özyurt ise; "Kafalar Karışık için çok heyecanlıyız. Çok çalıştık, daha da çok çalışacağız" dedi.

    "Kafalar Karışık", evlenebilmek için kız arkadaşının kayıp babasını bulmaya çalışan genç bir adam ve arkadaşlarının hikayesini anlatıyor. Atakan’ın sevgilisi Buse ile mutlu bir birlikteliği vardır. Çift ilişkilerini evlilikle taçlandırmak ister. Zengin bir kadın olan Buse’nin dedesi ise bu evliliğe razı gelmez. Atakan ne yaparsın yapsın Buse’nin dedesini ikna edemez. Böyle olunca geriye tek çare Buse’nin yıllardır kayıp olan öz babasının bulmak kalır. Müstakbel kayınpederini bulmak için macera dolu bir yola koyulan Atakan’a bu serüvende yakın arkadaşları Fatih ve Bilal eşlik eder. 

    "Kafalar Karışık" 7 Aralık’ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top