Hesabım
    Ryan Reynolds'lı "6 Underground"tan Patlamalı Set Videosu!

    Ryan Reynolds başrollü "6 Underground" filminin Abu Dhabi'deki setinden patlamalı bir set videosu geldi.

    Ryan Reynolds'lı Six Underground setinden patlamalı bir video var. Aksiyon türündeki "Six Underground" filminin çekimleri Abu Dhabi'de devam ediyor. Çekimlerin yapıldığı bölge olan Reem Island'tan bir takipçi, filmin çekimlerinden dramatik bir bölümün videosunu yayınladı. Videoda bir aracın üç polis arabası tarafından takip edildiği yüksek hızlı bir araba takibini görüyoruz. Polis arabaları, caddenin kenarındaki üç büyük patlamadan sonra klibin sonunda duruyorlar.

    Gişe rekorları kıran Deadpool serisi ile yıldızı iyice parlayan sempatik oyuncu Reynolds'ın yanı sıra kadrosunda Fransız kökenli güzel oyuncu Mélanie Laurent, yakışıklı oyuncu Dave FrancoBen HardyManuel Garcia-RulfoAdria Arjona ve Corey Hawkins'in de yer aldığı gerilim filmi, 2007'de başlayan uzun soluklu Transformers serisinin ünlü yönetmeni Michael Bay'in imzasını taşıyor.

    Netflix'in "İtalya'nın etkileyici zemini ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan muhteşem manzaraları ve doğa harikalarını arkaplan olarak alan, eğlenceli ve diken üstünde oturtan bir gerilim filmi" diye tanıttığı yapım; modern, sanat eseri mimariden, en eski mahallelerden bazılarına kadar, ülkenin el değmemiş kumsallarının, sakin çöl manzaralarının ve saygın tarihi mekanların güzelliğini, Abu Dhabi, Liwa, Sharjah, Al Ain ve Al Hamra'da çekilen sahneleriyle kapsıyor. 

    Bu haftanın başlarında filme dair konuşan Reynolds: "Abu Dabi'de çekim yapmak bu filmin en önemli özelliklerinden biri olacak." diye belirtmişti. Filmin yönetmeni Michael Bay de: "Abu Dhabi, bir sürü harika manzarası ile, bir film yapmak için eşsiz bir yer. Kameranın önünde ihtiyaç duyduğum çeşitlilik ve mimarinin yanı sıra profesyonel tesisler, ekip ve altyapıyı da destekleyecek. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca burada çekim yapmaktan çok heyecanlıyım." diye ekledi.

    "Six Underground" filmi, senaristleri ve yönetici yapımcıları Rhett Reese ve Paul Wernick tarafından ortaya koyulan özgün bir fikre dayanıyor. Merakla beklenen aksiyon filmi kötülükle savaşan bir takımı temel alıyor. 4 erkek ve 2 kadından oluşan bu takımın üyeleri henüz tam olarak netleşmedi. "Görevimiz Tehlike" serisi ile "Deadpool"un birleşimi olarak tanımlanan ve merakla beklenen "Six Underground" 2019 yılında Netflix'te seyircilerle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top