Hesabım
    "Fantasy Island" Filminin Başrolü Lucy Hale Olacak!

    Blumhouse'ın yeni filmi "Fantasy Island" başrolünde güzel yıldız Lucy Hale'i göreceğiz.

    Fantasy Island filminin başrolünü Lucy Hale üstlenecek. Blumhouse ve Sony Pictures ortak yapımı olacak olan filmin başrolü belli oldu. Seyircileri tarafından çok sevilen Pretty Little Liars dizisi ve korku türündeki Doğruluk mu Cesaret mi? filminde boy göstermiş olan Amerikalı güzel oyuncu Lucy Hale, filmin Melanie karakterine hayat verecek.  

    ABC kanalının klasik dizisinden beyaz perdeye uyarlanacak olan filme dair müjdeli detay Deadline üzerinden geldi. Fenomen olan Westworld dizisi ile korku sinemasının sevilen örneklerinden Dehşet Kapanı'nın tonunu harmanlayacağı belirtilen film; bir ada oteline,rüyalarını yaşamak için gelen ancak bunun yerine kabus gibi senaryolar içinde tuzağa düşürülen bir grup yarışma galibini temel alıyor. Filmin odak noktası, adanın yöneticilerinden biri olacak.

    "Fantasy Island" dizisi, 1977-1984 yılları arasında ABC kanalında yayınlanmış ve kendine hızlı bir şekilde hayran kitlesi edinmişti. Karanlık temalarla ve doğaüstü olaylarla harmanlanan dizi, fantazilerini gerçekleştirmek için bu adaya gelen ziyaretçilerin hikayelerini anlatıyordu. Konuklar, gizemli Bay Roarke ve Tattoo tarafından gözetilen Pasifik Okyanusu'ndaki eşsiz tatil adasında istedikleri fantaziyi talep edebiliyor,  ancak bu fanteziler, ziyaretçilerin karakterlerini test eden zorluklarla dolu bir kabusa dönüşüyordu.

    12 SavaşçıAnt-ManExtinction gibi yapımlardan tanıdığımız Michael Peña'nın, adanın yöneticilerinden Bay Roarke'a hayat vereceği filmde, Dave Bautista ve Jimmy O. Yang de adanın konukları olarak boy gösterecek. Lucy Hale'in rolü henüz bilinmiyor.

    Asla Pes Etme ve Göster Gününü 2 gibi filmlere imza atmış olan Amerikalı yönetmen Jeff Wadlow, büyük ekran uyarlamasını Chris Roach ve Jillian Jacobs ile yazdığı bir senaryodan beyaz perdeye aktaracak. Jason Blum, yönetmen Wadlow'la birlikte yapımcılığı üstlenirken, aynı zamanda Blumhouse’tan Couper Samuelson ile birlikte yönetici yapımcı olarak da görev yapıyor. Filmin çekimleri henüz başlamadığı gibi, vizyon tarihi hakkında da henüz bir açıklama yapılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top