Hesabım
    ‘Supergirl’de Lex Luthor Rolüne Jon Cryer Getirildi

    'Two and a Half Men'in Jon Cryer'ı ‘Supergirl’de rol alacak

    CW’nun sevilen süper kahraman dizisi Supergirl’de oyuncu kadrosuna Jon Cryer eklendi. Emmy ödüllü aktör dizide Lex Luthor karakterine hayat verecek.

    Two and a Half Men ile tanıdığımız Cryer, uzun bir aranın ardından ekrana geri dönüyor. Dizideki performansıyla iki kez Emmy ödülüne layık görülen Cryer, yeni dizisinde, Superman çizgi romanlarından ve uyarlamalarından tanıdığımız ünlü kötü adam Luthor’a hayat verecek. Karakterle ilk kez dördüncü sezonun 15. bölümünde karşılaşacağız.

    Supergirl’ün yapımcıları Robert Rovner ve Jessica Quelle gelişmeyle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Jon Cryer’ın sıkı fanlarıyız ve ikonik Lex Luthor karakterini canlandırması hayalimizdi. Jon son derece yetenekli biri ve Superman IV’da Lenny Luthor’ı canlandırmış olması bu yeni rolüne bir çeşit katman ekliyor.”

    Cryer’ın son dönemde ekranda göründüğü yapımlar arasında Mom, The Ranch, NCIS ve Will & Grace var. 2003-2015 arasında Two and a Half Men’in Alan Harper'ı olarak karşımıza çıkan aktör beyazperde tarafında ise Big Time Adolescence filminde görünecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top