Hesabım
    Hugo Weaving’li “Ölümcül Makineler”den IMAX Posteri Geldi!

    Fantastik bilim kurgu “Ölümcül Makineler”in vizyona girmesine sadece üç hafta kaldı.

    Yüzüklerin Efendisi”, “Matrix” ve “Transformers” gibi film serilerinde boy gösteren başarılı oyuncu Hugo Weaving’in yeni filmi “Ölümcül Makineler”in IMAX posteri görücüye çıktı.

    Yüzüklerin Efendisi” ve “Hobbit” serileriyle adını sinema tarihine altın harflerle yazdıran üç Oscar ödüllü usta yönetmen Peter Jackson’ın senaristliğini ve yapımcılığını üstlendiği fantastik bilim kurgu filminin yönetmen koltuğunda ilk uzun metraj filmine imza atan Oscar ödüllü görsel efekt uzmanı Christian Rivers oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Robert SheehanHera HilmarAaron JacksonRonan RafteryStephen LangJihaeMenik GooneratnePatrick MalahideColin SalmonPatrick Malahide ve Rege-Jean Page gibi isimler yer alıyor.

    Medeniyet, büyük bir olayla yıkıldıktan binlerce yıl sonra insanlık yeni bir yaşam biçimine adapte olmuştur. Devasa hareketli şehirler dünyada dolaşarak kendilerinden güçsüz kasabaları yağmalamaktadır. Londra'nın küçük şehirlerinden birinin Alt Katman’ından gelen Tom Natsworthy, tehlikeli kaçak Hester Shaw'la karşılaştıktan sonra hayatta kalabilmek için savaşmaktadır. Yollarının kesişmesi beklenmedik olan bu ikilinin kurduğu ihtimal dışı ortaklık, dünyanın kaderini değiştirecektir.

    “Ölümcül Makineler” 7 Aralık tarihinde sinemalarımıza konuk olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top