Hesabım
    Bol Yıldızlı “Vice”tan Christian Bale ve Amy Adams’lı Yeni Kare!

    Christian Bale ve Amy Adams’lı biyografik drama “Vice”tan yeni kare geldi.

    Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimlere yer veren ve önümüzdeki ödül sezonunun iddialı yapımlarından biri olarak görülen biyografik drama filmi “Vice”tan yeni bir kare yayınlandı.

    2010 yapımı “Dövüşçü” ile Oscar ve Altın Küre kazanan sevilen oyuncu Christian Bale’in başrolünü üstlendiği filmin bol yıldızlı oyuncu kadrosunda beş Oscar adaylığı bulunan Amy Adams, komedi ve drama ayırt etmeden başarılı performanslar ortaya koyan Oscar adayı Steve Carrell, “Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri” filmiyle bu sene Oscar kazanan Sam Rockwell, “American Horror Story” dizisinden Lily Rabe, bağımsız filmlerin aranan ismi Jesse Plemons, “Boardwalk Empire”ın yıldızı Shea Whigham, Bill PullmanAlison PillTyler PerryJustin KirkLisagay Hamilton, Eddie Marsan yer alıyor.

    “Vice”, Washington'lı bir bürokratın sessizce ilerleyerek George W. Bush’a başkan yardımcısı olup dünyadaki en güçlü insana dönüşmesinin ve ülkeyi ve dünyayı bugün hala hissettiğimiz şekillerde yeniden şekillendirmiş olmasının epik hikayesini anlatıyor. Başkan Bush'un yanı sıra Richard Nixon, Gerald Ford ve George H.W. Bush ile de çalışmış olan politikacı Dick Cheney, terörle mücadele ve Irak Savaşı’nın güçlü bir destekçisiydi ve sonunda %13'lük onay derecesiyle ofisten ayrıldı.

    Anchorman”, “Üvey Kardeşler” ve “Büyük Açık” gibi filmlerle tanınan Oscar sahibi Adam McKay’in yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği “Vice” 25 Aralık’ta Amerika’da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top