Hesabım
    "Godzilla: King of the Monsters"ın Çekimleri Tamamlandı!

    "Godzilla: King of the Monsters"ın çekimleri vizyonundan 6 ay önce tamamlandı!

    Godzilla: Canavarlar Kralı'nın çekimleri tamamlandı. Vizyon tarihine daha 6 ay olan film, beyaz perdenin ikonik canavarlarından birini tekrar seyircilerin önüne çkarıyor. Filmin çekimlerinin bittiği haberi filmin yönetmeni Michael Dougherty tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu. Trick r Treat ve Krampus (Yılbaşı Kabusu) gibi korku/gerilim filmleri ile tanınan Michael Dougherty; "Bu büyük hayalin gerçeğe dönüştürmesine yardımcı olan, dünyanın dört bir yanındaki binlerce yetenekli insana sevgi ve şükranla. Godzilla’da güveniyoruz." dedi.

    The Hangover ve War Dogs filmlerinin de görüntü yönetmenliğini yapmış olan Lawrence SherGuardians of the Galaxy Vol. 2'nin yapım tasarımcısı Scott ChamblissTransformers'ın kurgu editörü Roger BartonX-Men'in kostüm tasarımcısı Louise Migenbach ve son olarak "Godzilla" ve Life of Pi'ın Oscar ödüllü VFX süpervizörü (görsel efekt süpervizörü) Guillaume Rocheron filmin güçlü teknik ekibini oluşturuyor.

    Gareth Edwards'ın 2014 yapımı Godzilla'sı ile Jordan Vogt-Roberts'ın Kong: Skull Island'ını bir araya getirecek olan filmin kadrosunda; Stranger Things'in yıldız oyuncusu Millie Bobby Brown, Emmy ödüllü Kyle Chandler, "Korku Seansı" serisi ve Bates Motel'in güzel yıldızı Vera Farmiga, kötü adam rollerinin aranan yüzü Charles Dance, 2 Oscar adayı Sally Hawkins, 3 Altın Küre adaylığı bulunan Bradley Whitford, Oscar adayı Ken Watanabe, Altın Küre adayı başarılı oyuncu Ziyi ZhangSilicon Valley ile yıldızı parlayan Thomas Middleditch yer alıyor.

    Film, 31 Mayıs 2019'da tarihinde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top