Hesabım
    Joel Kinnaman'lı Gerilim "The Informer"dan Fragman Var!

    Joel Kinnaman başrollü suç gerilimi "The Informer"dan fragman yayınlandı.

    Suç gerilim filmi The Informer'dan ilk fragman yayınlandı. İsveçli gazeteciler Anders Roslund ve Börge Hellström'dan oluşan suç yazarı ikili Roslund/Hellström'ün imzasını taşıyan "Three Seconds" isimli suç romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin başrolünde, bilim kurgu dizisi Altered Carbon ile ünlenen yakışıklı oyuncu Joel Kinnaman yer alıyor.

    Aviron ve Thunder Road Pictures'ın yapımını üstlendiği gerilim filminin senaryosunda dram-gerilim filmi Kara Gün filminin senaristi Matt Cook'un imzası var. Filmin yönetmen koltuğunda ise, ilk yönetmenlik deneyimi Escobar: Paradise Lost'a imzasını attıktan 5 yıl sonra yeniden kamera arkasına geçen Andrea Di Stefano oturuyor.

    Eski bir özel kuvvetler ajanı olan Pete Koslow, suçlu bulunduğu bir olay sonucu hüküm giyer. Uzun süre hapishanede yatan adam tahliye olunca hayatına yeni bir sayfa açmaya karar verir. Ancak Pete, ailesine kavuşup, hayatına yeni bir başlangıç yapmak için kendisine teklif edilen işi kabul etmek zorunda kalır. Adamın yapması gereken şey ise Polonyalı bir uyuşturucu çetesini çökertmektir. Eski ajan bu gizli iş için FBI ile iş birliği yapar. Ancak çetenin lideri ve FBI’daki yozlaşmış ajanlar, onu yeniden hapishaneye göndermeye çalışmaktadır. Pete, özgürlüğe giden bu son adımda, önemli bir uyuşturucu alışverişi de dahil olmak üzere, bir takım işlerin yanlış gittiğini fark eder. Kimliğinin açıklanması ile tehdit edilen Pete, hayatı için savaşmak zorunda kalır...

    Filmin kadrosunda Kinnaman'a zengin bir kadro eşlik ediyor. Filmde; Oscar adayı güzel oyuncu Rosamund Pike, Oscar adayı başarılı aktör Clive Owen, Grammy ödüllü Common ve Hollywood'un taze keşfi, Kübalı güzel Ana de Armas yer alıyor. 

    "The Informer" filmi 22 Mart'ta Amerika'da seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top