Hesabım
    Carmen Ejogo’lu “Rattlesnake”e “Luke Cage” Transferi!

    “1922” ile tanınan Zak Hilditch imzalı “Rattlesnake” kadrosunu genişletiyor.

    Arınma Gecesi: Anarşi”, “Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?” ve “Gece Gelen” filmleriyle tanınan ve gelecek yıl “True Detective”in yeni sezonunda izleyeceğimiz Carmen Ejogo’nun başrolünü üstlendiği psikolojik gerilim filmi “Rattlesnake” oyuncu kadrosunu şekillendiriyor. “Sons of Anarchy” ve “Luke Cage” dizilerinin yıldızı Theo Rossi filmin kadrosuna dahil oldu.

    Hikaye detayları henüz belli olmayan “Rattlesnake”, kızı bir çıngıraklı yılan tarafından sokulduktan sonra gizemli bir kadından acil yardım alan bekar bir anneye odaklanıyor. Gizemli kadın daha sonra anneden iyiliğine karşılık vermesini ister. Anneyi Texas’ın çöl kasabası Tulia’da yaşayan hiç tanımadığı birini öldürmeye zorlar.

    Netflix’te yayınlanacak filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Zak Hilditch üstleniyor. 2013 yılında “These Final Hours” ile adından söz ettiren Hilditch, geçtiğimiz sene Netflix için Stephen King’in aynı isimli romanından uyarlanan “1922”yi yönetmişti. Çekimlerine başlanan filmin önümüzdeki sene yayınlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top