Hesabım
    Lucas Hedges “Ben Is Back” Klibinde Annesiyle Sorunlar Yaşıyor!

    Lucas Hedges ve Julia Roberts’lı “Ben Is Back”ten yeni bir klip yayınlandı.

    Geçtiğimiz yıl “Yaşamın Kıyısında” ile Oscar’a aday gösterilen genç yıldız Lucas Hedges ve Oscar ödüllü başarılı aktris Julia Roberts’ın başrollerini paylaştığı drama filmi “Ben Is Back”ten yeni bir klip görücüye çıktı.

    Prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin oyuncu kadrosunda “American Crime Story” dizisiyle geçtiğimiz sene Emmy kazanan Courtney B. VanceKathryn Newton ve Tim Guinee gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen ve senarist koltuğunda ise “Annemler Yemeğe Geliyor”, “Şamar Oğlanı” ve “Timothy Green’in Sıradışı Yaşamı” filmlerine imza atan Peter Hedges oturuyor.

    “Ben Is Back”, Ben Burns (Lucas Hedges) adında çekici ancak sıkıntılı bir gence odaklanıyor. Ben, bir Noel arifesinde hiçbir şeyin farkında olmayan ailesinin yanına döner. Ben’in ihtiyatlı annesi Holly Burns (Julia Roberts) çok sevdiği oğlunu içtenlikle karşılar fakat yeni gerçekler su yüzüne çıktıkça çok geçmeden oğlunun tehlikede olduğunu öğrenir. Holly, hayatlarını sonsuza dek değiştirebilecek gelecek 24 saat içinde ailenin çöküşüne engel olmak için elinden geleni yapmak zorundadır.

    “Ben Is Back” 7 Aralık tarihinde Amerika’da gösterime girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top