Hesabım
    "Hedefim Sensin" Ekibinden Bol Kahkahalı Basın Toplantısı!

    Ata Demirer ve Demet Akbağ'lı "Hedefim Sensin" filminin basın toplantısı gerçekleşti.

    "Hedefim Sensin" filminin basın toplantısı, filmin oyuncuları Ata Demirer, Demet Akbağ, Gonca Vuslateri, İlker Aksum ve Erkan Can’ın katılımıyla Kiliza Restaurant’ta gerçekleşti. Senaryosunu Ata Demirer’in yazdığı, yılın en iddialı komedi filmi "Hedefim Sensin" aşkı, heyecanı, macerayı ve en önemlisi de kahkahayı bir araya getirdi. İstanbul’da başlayıp Gökçeada’da devam eden filmin birbirinden değerli oyuncuları basınla buluştu ve heyecanlarını şu sözlerle dile getirdi.

    Ata Demirer: "Bu kendi yazdığım 7. senaryo, bir çocuk daha geliyor. Bu öyle bir duygu ki yazıyorsununuz sizin, çekiyorsunuz sizin ve sonra o çocuğu bırakıyorsunuz, o çocuk artık size ait değil herkese ait oluyor. Umarım herkesin bakmayı seveceği bir çocuk olur."

    Demet Akbağ: "Sosyal medya artık hayatımızın çok içinde. Orada paylaştığımız fotoğraflardan da bir arada olmaktan çok zevk aldığımızı herkes görüyor. Beklentileri karşılayacak sıcacık bir film yaptık."

    Gonca Vuslateri: "Çok heyecanlandığım ve mutlu olduğum bir projeydi. Kış ayında sıcacık, gerçek ve samimi sahnelerle dolu bir film oldu."

    İlker Aksum: "Bugüne kadar çalıştığım en tatlı ekipti. Bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Umarım seyirci de memnun kalır."

    Erkan Can: "Ege sıcağı bir film yaptık. Çok umutluyum ve heyecanlıyım."

    Filmde bir çiğ köfte ustası, Zekeriya’yı canlandıran Ata Demirer, gazetecilere çiğ köfte ikram etti. Senaryosunu Ata Demirer’in yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün üstlendiği BKM yapımı filmin başrollerini Ata Demirer, Demet Akbağ, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Tarık Ünlüoğlu, Erkan Can paylaşıyor. Zekeriya’nın bu tatlı macerasında Gökçeada’nın kıyılarında bol kahkaha, aşk ve müzik izleyiciyi bekliyor. Merakla beklenen "Hedefim Sensin" 30 Kasım’da vizyona girecek!

    İstanbul’da başlayıp Gökçeada’da devam eden hikâyede, Ata Demirer bu sefer Zekeriya adında bir çiğ köfteciyi oynuyor. Zekeriya Taştan, hayatını İstanbul sokaklarında çiğ köfte satarak kazanmaktadır. ‘Bülbülün çilesi dilindendir’ misali, Zekeriya da bir gün yanlış yerde, yanlış zamanda öter. Böylece İstanbul’u terk etmek zorunda kalır. İlk defa ayak bastığı Gökçeada’da sadece Zekeriya’nın hayatı değişmekle kalmaz, Hafize’nin (Demet Akbağ), Leyla’nın (Gonca Vuslateri) ve Yarım Hasan’ın (İlker Aksum) da hayatı da tamamıyla değişir; yani artık kaderin hedefinde kahramanlarımız vardır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top