Hesabım
    Margot Robbie "Birds Of Prey"in Tam Adını Açıkladı!

    Margot Robbie'li çizgi roman uyarlaması "Birds Of Prey"in tam adı açıklandı.

    Margot Robbie'li Birds of Prey'in tam adı açıklandı. Merakla beklenen filmde Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin göz bebeği Harley Quinn'ini bir kez daha Oscar adayı güzel yıldız Margot Robbie'nin canlandırdığı Harley Quinn'i, DC Comics çizgi romanlarının farklı kadın karakterleriyle bir araya getirecek olan filmin tam adı, güzel oyuncu Margot Robbie'nin sosyal medya hesabı üzerinden duyuruldu. "Birds of Prey"in resmi adı; "Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn)" olacak. Başlık hemen hemen; "Avcı Kuşlar (Ve Bir Harley Quinn'in Muhteşem Kurtuluşu)" olarak çevirilebilir.

    Bir süper kahraman filmini yönetecek olan ilk Asyalı kadın yönetmen Cathy Yan'ın yönetmenliğini yapacağı "Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn)"in senaryosunda ise Christina Hodson'ın imzası bulunuyor.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    😆

    @ margotrobbie'in paylaştığı bir gönderi ()

    Cloverfield serisinden tanıdığımız Mary Elizabeth Winstead'in hayat verdiği, Gotham şehrinde suçla savaşan bir kanun savaşçısı olan Helena Bertinelli, namı diğer The Huntress ve Jurnee Smollett-Bell'in hayat verdiği, suçla savaşan bir aileden gelen yakın dövüş ustası Dinah Laurel, namı diğer Black Canary'nin Harley Quinn'le birleşerek oluşturduğu kadın kahraman ekibi, Grey’s AnatomyVeep ve Happyland gibi yapımlarda birkaç kere görünen genç yıldız Ella Jay Basco'nun canlandırdığı Cassandra Cain'i korumaya çalışacaklar. 

    Filmin kötü adamı ilk kez beyaz perde şansı yakalayacak olan Black Mask, gerçek ismiyle ise Roman Sionis olacak. Star Wars serisinin genç Obi-Wan Kenobi'si olmanın yanı sıra Trainspotting ve Moulin Rouge gibi klasik filmlerle de hafızalarımıza kazınan Altın Küre ödüllü Ewan McGregor'un hayat vereceği karakter; False Face Society isimli çetenin lideri olarak Gotham'ın ünlü mafya babalarından birine dönüşüyor. Genç yaşta zengin ebeveynlerini öldürerek onların servetine konan karakter, kötü bir iş adamı olduğu için bütün mal varlığını kaybetmiş ve bunun sorumlusu olarak da çevresindeki herkesi suçlamıştı. Bruce Wayne ve ailesine karşı açgözlü bir kin güttüğü de çizgi romanlardan bildiğimiz bir detay...

    Merakla beklenen "Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn)" 7 Şubat 2020'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top