Hesabım
    Kurt Russell’lı “The Christmas Chronicles”ın Hikayesini Dinleyelim!

    Kurt Russell’ı Noel Baba yapan “The Christmas Chronicles”tan röportajlı video geldi.

    The Christmas Chronicles'ın arkaplanına göz atma zamanı geldi! Altın Küre ve Emmy adaylığı bulunan usta oyuncu Kurt Russell’ı yeni yılın sembolü Noel Baba'ya çeviren fantastik maceradan röportajlı özel video var. 2016 yılında “The Angry Birds Movie” ile karşımıza çıkan Clay Kaytis yönetmen koltuğunu üstlendiği film ise yeni yıl rüzgarları şimdiden esmeye başlıyor.

    Tüm çocukların heyecanla beklediği güne az bir zaman kalmıştır. Kate ve ağabeyi Teddy’nin de en büyük hayali Noel Baba’yı görebilmektir. Kardeşler Noel Baba’yı görmenin yanı sıra onu kameraya çekmeyi de planlar. Noel arifesinde Noel Baba’nın gelişini gözetleyen Kate ve Teddy gizlice kızağa biner. Çoğu çocuğun hayalini yaşayan kardeşler oldukça heyecanlıdır. Fakat bu macera dolu yolculuk birçok soruna neden olur. Noel Baba’nın kaza yapmasına neden olan kardeşler Noel’i büyük bir tehlikeye atar. Onlar ne yapıp edip her şeyi yoluna koymalı, Noel’i kurtarmalıdır. Kate ve Tedd, Noel Baba ve sadık cinleri ile birlikte Noel’i kurtarmak için zorlu bir maceraya atılır...

    Kimberly Williams-PaisleyOliver HudsonJudah LewisLamorne MorrisMartin RoachDarby Camp ve Lauren Collins gibi isimleri de kadrosunda bulunduran yeni yıl filmi, Noel Baba’nın kızağına binen iki kardeşin macera dolu yolculuğuna seyircileri de dahil ediyor. “The Christmas Chronicles” 22 Kasım tarihinde Netflix’te izleyicilerin beğenisine sunulacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top