Hesabım
    Cem Yılmaz'ın "Emanet" Filminde Kadro Genişliyor!

    Cem Yılmaz'ın "Emanet" filminin kadrosunda bulunan daha fazla oyuncu açıklandı.

    Cem Yılmaz'ın yeni film serisinden Emanet'te kimler var dersiniz? Yılmaz'ın yeni Karakomik Filmler serisinin 3. halkası olan "Emanet" filminde karşımıza çıkacak olan daha fazla isim açıklandı. Türkiye'nin en sevilen komedyeni Cem Yılmaz'a eşlik edecek olan kadro giderek kalabalıklaşırken, filmden beklenti de artıyor!

     Serinin 3. filminde Yılmaz'a; yerli komedinin sevilen yüzlerinden biri haline gelen Çağlar Çorumlu, ekranların ve perdenin sevilen isimlerinden güzel oyuncu Özge ÖzpirinçciÇukur dizisinin Cumali'si Necip Memili ve Ufak Tefek Cinayetler'in Arzu'su, güzel oyuncu Tülin Özen'in eşlik edeceği kesin olarak biliniyodu. Ünlü komedyenin sosyal medya üzerinden paylaştığı yeni fotoğraf ile kadroda yer alan yeni isimler de açıklandı. Gelen son habere göre filmde Emin GürsoyTansu Biçer, Saba Tümer ve Uğur Serhan da boy gösterecek. Filmin başrollerinin Cem Yılmaz ve Çağlar Çorumlu'ya ait olacağı tahmin ediliyor.

    Birbirinden bağımsız iki farklı senaryoya sahip olan "Karakomik Filmler"da seyirci tek bilet ile ilk yarı bir film, ikinci yarı diğer film şeklinde izleyebilecek. Bu özellikleriyle "Karakomik Filmler" dünyada bir ilke imza atacak. 

    NuLook ve CMYLMZ Fikirsanat ortak yapımı "Karakomik Filmler 1", ilk iki film olan Kaçamak ve 2 Arada'yı içerecek. Film 18 Ocak 2019 tarihinde sinemalarda seyircilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top