Hesabım
    Tuba Ünsal’dan Eskişehir’de Masterclass!

    20. Eskişehir Uluslararası Film Festivali, “Sinema Derslerinde birbirinden değerli sinemacıları sinema öğrencileri ile buluşturuyor.

    20. Eskişehir Uluslararası Film Festivali'nde Tuba Ünsal masterclassı gerçekleşti. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Genel Müdürlüğü destekleri ile Anadolu Üniversitesi ve İletişim Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen 20. Eskişehir Uluslararası Film Festivali, birbirinden değerli sinemacıları sinema öğrencileri ile buluşturmaya devam ediyor. "Sinema Dersleri"nin son konuğu konuğu başarılı oyuncu Tuba Ünsal idi.

    22 Kasım Perşembe günü Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Frig Salonu’nda gerçekleşen derste güzel oyuncu Tuba Ünsal oyunculuk ile yapımcılık kariyerini ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Konuşmasına, Türkiye okurunun başucu kitabından tiyatro sahnesine uyarlanan Kürk Mantolu Madonna oyununun uzun ve yorucu sürecini paylaşarak başlayan güzel oyuncu, projenin yapım aşamasında isteklerini tek tek kağıtlara yazdığını ve olacağına inandığını dile getirdi. "Engin Alkan ile toplantıya gittiğim zaman 1940’ların Almanya’sından, Berlin’inden fırlamış gibi “vintage” kıyafetlerim ve saçım ile Maria Puder olarak karışısındaydım, ve rolü aldım." diyen Ünsal, elindeki en değerli markanın kendi adı olduğuna karar verip, bir yandan da oyuncu olarak yaş geçmeden istediği rollerin kendisine gelmesini beklemek yerine tamam bundan sonra istediği projeleri kendisinin yapacağını dile getirdi.

    Bir sonraki projesinin yine bir roman uyarlaması olan “Adı Aylin” olacağını dile getiren güzel oyuncu katılımcılarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top