Hesabım
    Neill Blomkamp’ın Yeni Filmi “Greenland” İçin Kate Mara’nın Adı Geçiyor!

    “Greenland”te Chris Evans’ın rol arkadaşı Kate Mara mı olacak?

    2009 yılında “Yasak Bölge 9” filmiyle En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar adaylığı elde eden ve ardından “Elysium: Yeni Cennet” ve “Chappie” filmlerini yöneten Güney Afrika doğumlu Kanadalı yönetmen Neill Blomkamp’ın yeni filmi “Greenland” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye başladı. Doğal afet temalı gerilim filminin kadın başrolü için “House of Cards” dizisiyle Emmy’e aday gösterilen başarılı aktris Kate Mara’nın adı geçiyor.

    İkonik Kaptan Amerika karakterine hayat verdiği Marvel Sinematik Evreni’nden emekli olmaya hazırlanan Chris Evans’ın başrolünü üstleneceği filmin oyuncu kadrosu belirsizliğini koruyor. Hikaye detayları da henüz bilinmeyen film yaklaşan bir asteroit tehlikesi sırasında hayatta kalmaya çalışan bir aileye odaklanıyor. Aile felaket sırasında dünyadaki en güvenli yer olan Grönland’a ulaşmaya çalışıyor.

    Filmin senaryosunu “Toprak Altında”, “Sonsuzluk Ormanı” ve “Gece Yarısı Bir Çığlık Duydum” gibi filmlere imza atan senarist Chris Sparling kaleme alıyor. Yapımcı koltuğunda ise “Hırsızlar Şehri”, “Sicario” ve “Kardaki İzler” gibi başarılı filmlerle tanınan Basil Iwanyk oturuyor. Çekimlerine 21 Ocak 2019’da başlanması beklenen filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top