Hesabım
    “Ölüm Günün Kutlu Olsun”un Yönetmeninden Yeni Korku Filmi Geliyor!

    “My Best Friend’s Exorcism” romanı beyaz perdeye uyarlanıyor.

    4.8 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 122 milyon dolar gişe hasılatı elde eden “Ölüm Günün Kutlu Olsun”un yönetmeni Christopher Landon yeni bir korku projesi için kolları sıvadı. Gelecek vadeden yönetmen, Emmy adaylığı bulunan Ellen Goldsmith-Vein ile birlikte “My Best Friend’s Exorcism” (En İyi Arkadaşımın Şeytan Çıkarması) romanının beyaz perde uyarlamasının yapımcılığını üstlenecek.

    Grady Hendrix’in yazdığı 2016 tarihli “My Best Friend’s Exorcism” romanı Abby ve Gretchen isimli iki yakın arkadaşın 1988 yılında geçen hikayesini anlatıyor. İkili bir gece çıplak yüzmeye karar verir fakat bir şeyler ters gider ve Gretchen gittikçe daha farklı davranmaya başlar. Abby çok geçmeden arkadaşının içine şeytan girdiğine inanmaya başlar. Kızlar zor bir soruyla yüzleşmek zorundadır: Arkadaşlıkları Şeytan’ı alt etmeye yetecek kadar güçlü müdür? Çok satan roman, Paste dergisinin tüm zamanların en iyi 50 korku romanı listesine girmiştir.

    Filmin senaryosunu “90210” ve “Awkward” gibi dizilerde senaristlik yapmış olan Jenna Lamia kaleme alacak. Projeyi geliştiren yapımcı Christopher Landon filmin yönetmenliğini de üstlenmeyi ihtimal dahilinde tutuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top