Hesabım
    "Vox Lux"ın Yönetmeni Brady Corbet Gelecek Projesi Hakkında Konuştu!

    Brady Corbet gelecek projesi "The Brutalist" hakkında konuştu.

    Prömiyerini gerçekleştirdiği Venedik Film Festivali'nde övgülerle karşılanan Natalie Portman ve Jude Law'lu "Vox Lux"ın yönetmeni Brady Corbet, Stockholm Film Festivali'nde gelecek projesi "The Brutalist" hakkında konuştu.

    Geçtiğimiz Eylül ayında meydana çıkan "The Brutalist" filmi, 2. Dünya Savaşı'ndan sonra Amerika'ya göç eden Macaristan doğumlu Yahudi bir mimara odaklanıyor. Yönetmen filmin, toplama kamplarından kurtulmuş bir adam ve toplama kamplarından kurtulmuş ancak Macaristan sınırında vatanını terk etmek zorunda kalan insanların toplandığı kampta mahsur kalan eşi hakkında olduğunu söylüyor.

    Bu, inşa ettiğin her şeyi kaybetmenin ne anlama geldiğine, akıl sağlığına nasıl etki ettiğine göz atmaya çalışan bir film. Savaş zamanı kaybedilen şeyleri düşündüğümüzde genelde insan hayatı aklımıza geliyor, kaybettiğimiz geçim kaynaklarımızı nadiren düşünüyoruz.

    Yönetmen Corbet filmin senaryosunu şu sıralarda 2015 yılında "Bir Liderin Çocukluğu" filminde birlikte çalıştığı Norveçli sinemacı Mona Fastvold ile birlikte yazıyor ve senaryonun altı ay içinde tamamlanmasını bekliyor. ABD'nin Philadelphia şehrinde geçen film İngilizce, Yidiş, Macarca ve biraz da İtalyanca dilinde çekilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top