Hesabım
    "Organize İşler 2"den Yılmaz Erdoğan Röportajı Geldi!

    "Organize İşler 2" filminin başrolü ve yönetmeni Yılmaz Erdoğan devam filmine dair konuştu.

    Organize İşler 2 filminin yaratıcısı Yılmaz Erdoğan'dan röportaj var! Serinin başrolü ve yönetmeni olan usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, merakla beklenen devam filmine dair bilgiler verdi. Tahtakale, Mısır Çarşısı, Kapalıçarşı gibi şehrin kalbinin attığı, kalabalık noktalarında çekimler yaptıklarını belirten Erdoğan, devam filminin aslında ilk filmden kısa bir süre sonra çekileceğini düşündüğünü ancak sürecin uzadığını açıkladı. 

    "İstanbullularla el ele çektik filmi" diyen yönetmen, kalabalık yerlerde çekim yapmanın prensibi olduğunu söyledi. Adeta bir yıldızlar geçidi vadeden devam halkası, Türk sinemasının sevilen karakterlerinden biri olan Asım Noyan'ı bir kez daha seyircilerle buluşturuyor. 

    Usta oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, ünlü komedyen Cem Yılmaz, komedinin sevilen isimlerinden Tolga Çevik, usta oyuncu Demet Akbağ ve güzel yıldız Özgü Namal'lı zengin kadrosuyla yerli komedinin en sevilen örneklerinden biri olan ilk filmde bu kez Yılmaz Erdoğan'a üzel yıldız Bensu Soral, yerli komedinin sevilen kadınlarından Ezgi Mola, yetenekli oyuncu Okan Çabalar, emektar oyuncu Güven Kıraç ve yerli gururumuz Kıvanç Tatlıtuğ, sevilen komedyen Ata Demirer, başarılı oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ve sevilen yıldız Rıza Kocaoğlu gibi isimler eşlik ediyor. 

    Devam halkasında yanlış bir yaşam sürdüğünü bildiği halde buna devam eden Asım'ın hikayesi devam ediyor. Merakla beklenen devam halkası "Organize İşler 2: Sazan Sarmalı" 4 Ocak 2019 tarihinde seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top