Hesabım
    Aile Dramı "Mountain Rest"ten Fragman Geldi

    Bir anne ile kızı arasındaki çatışmayı konu alan "Mountain Rest"ten fragman yayınlandı.

    Bağımsız dram filmi Mountain Rest'ten fragman yayınlandı. Uzun zamandır görüşmeyen bir anne-kız ile aynı çatı altında yaşasalar da aynı uzaklığı hisseden başka bir anne-kızın hikayesini birbirine bağlayan dokunaklı aile dramı, ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Alex O. Eaton'ın imzasını taşıyor. Bard Koleji Film Prodüksiyonu bölümünden 2014 yılında mezun olan genç yönetmen, bugüne kadar çoğunlukla müzik videoları çekmişti.

    Eski bir aktris olan Ethel, artık yaşlanmakta olan bir kadındır. Yaşlanmakta olduğunun gerçekliğiyle yüzleşmekte zorlanan kadın, sonunda küçük bir kasabadaki dağ evine kendini kapatır ve izole bir hayat sürmeye başlar. Kasabadaki evine yerleşip kendini dış dünyaya kapattığından beri, yetişkin kızı Frankie ile de birbirlerinden iyice uzaklaşmışlardır. Aradan geçen yılların sonunda Ethel, kendisine kızgın ve kırgın olan kızı Frankie ile genç kızlığa erişen torunu Clara'yı dağ evine davet eder. Amacı, kızıyla barışmak ve son bir kutlama yapmaktır. Annesiyle yıllardır gerçek bir iletişimi olmayan Frankie, annesine kızgın Clara ve yalnız Ethel'in birlikte geçireceği bu hafta sonunda abartılı bir partinin içinde hayal kırıklıkları, yıkılan illüzyonlar ve hayaller saklı olacaktır...

    Fenomen hale gelen American Horror Story serisinin kadrolu yıldızlarından Frances Conroy'un Ethel'i, bir  diğer fenomen dizi Stranger Things'in Nancy Wheeler'ı Natalia Dyer'ın Clara'yı ve House of Cards'ın Lisa Williams'ı Kate Lyn Sheil'in Frankie'yi canlandırdığı aile dramında Shawn HatosyJoshua Brady, Karson Kern ve Alphie Hyorth gibi isimler de yer alıyor. Bu çok samimi ve duygusal aile dramı, sanatsal yaklaşımları ile sinemaseverlerin duygularını canlandıracak gibi görünüyor.

    Prömiyerini Nashville Film Festivali'nde gerçekleştiren "Mountain Rest" filmi,7 Aralık tarihinde Amerika'da seyircilerin karşısına çıkacak. Filmin gösterildiği Tacoma Film Festivali'nden de En İyi Görüntü Yönetimi ödülüne layık görüldüğünü belirtmekte de yarar var. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top