Hesabım
    Romantik Komedi "Non-Fiction"ın İlk Fragmanında Juliette Binoche Modern Dünyayla Yüzleşiyor!

    Juliette Binoche başrollü Fransız romantik komedisi "Non-Fiction"dan ilk fragman yayınlandı.

    Romantik komedi filmi Non-Fiction'dan ilk fragman yayınlandı. Yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği Hayalet Hikayesi'nin yanı sıra, Paris, Seni SeviyorumDireniş Günlerinde Aşk gibi filmlerinden tanıdığımız Olivier Assayas filmin yönetmenliğini üstlenen isim... Filmin başrolünü, yönetmen ile Sils Maria: Ve Perde filminde de birlikte çalışmış olan güzel oyuncu Juliette Binoche üstleniyor. 

    Başarılı bir yayımevi yöneticisi olan Alain, yıllarıdır ünlü yazar Leonard ile birlikte çalışmaktadır. Leonard, yeni bir kitap hazırlığı içerisindedir. Ancak yayıncılık dünyası büyük bir değişim içerisindedir. Hızla değişen ekonomik dünya, yayıncılıkta da bir dönüşüm yaratmış, yayıncılıkta dijital bir döneme geçilmiştir. Alain ve Leonard bir yandan dijital dönüşümün edebiyat dünyası üzerindeki etkileri ile uğraşıp devrime ayak uydurmaya çalışırken bir yandan da girdikleri orta yaş krizinin getirdikleri ile boğuşur...

    Kadrosunda Juliette Binoche'a ek olarak; Rock'n Roll ve Cesaretin Var Mı Aşka? filmlerinden tanıdığımız oyuncu ve yönetmen Guillaume Canet, genellikle Fransız filmlerinde gördüğümüz Vincent Macaigne, Nora HamzawiChrista Théret ve Pascal Greggory gibi isimleri bulunduran romantik komedi filmi ilk gösterimi Venedik Film Festivali'nde gerçekleştirdikten sonra Toronto, Vancouver, Londra ve New York gibi uluslararası festivallerde de seyirci karşısına çıktı.

    Geçmiş ile aramızdaki giderek genişleyen uçurumu ele alan bu nazik ve şefkatli insan komedisi, yayıncılık sektöründeki eski ve yeni trendler arasında giderek genişleyen mücadele ve toplumsal değişimler arasında sıkışanları ele alan bir masal yaratıyor.

    Senaryosunda da yönetmenin imzası bulunan romantik komedi filmi "Non-Fiction" 16 Ocak 2019 tarihinde Fransa'da seyircilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top