Hesabım
    Keira Knightley’li “The Aftermath”ten Yeni Fragman ve Poster Geldi!

    Keira Knightley başrollü drama filmi “The Aftermath”in yeni fragmanı yayınlandı.

    Aşk ve Gurur” ve “The Imitation Game: Enigma” filmleriyle iki Oscar adaylığı bulunan başarılı aktris Keira Knightley'nin başrolünü üstlendiği bağımsız drama filmi “The Aftermath”in yeni fragmanı yayınlandı.

    Filmde başrol isme bu sene “Ay'da İlk İnsan”da izlediğimiz Jason Clarke, Altın Küre ödüllü Alexander SkarsgårdKate PhillipsFlora ThiemannJannik SchümannTom Bell ve Abigail Rice gibi oyuncular eşlik ediyor. Rhidian Brook'un aynı isimli kitabından uyarlanan filmin yönetmenliğini 2014 yılında “Testament of Youth” ile karşımıza çıkan James Kent üstleniyor. Filmin senaryosuna ise Joe Shrapnel ve Anna Waterhouse ikilisi imza atıyor.

    1946 yılı savaş sonrası yeniden ayağa kalkmaya çalışan Almanya... Rachael Morgan adında bir kadın soğuk bir kış gününde harabeye dönmüş Hamburg şehrine gelir. Bir İngiliz olan kocası Lewis, yerle bir olmuş şehri yeniden kuran ekiplerin birinde görevlidir. Çift bu yeni ortama alışmaya çalışırken, Rachael kocasının beklenmedik bir kararı karşısında şaşkına dönecektir: yaşayacakları büyük evi, evin önceki sahipleri olan Alman bir dul ve onun problemli kızıyla paylaşacaklardır. Savaşın trajedisinin gölgesinde yaşamaya çalışan bu dört farklı insan bir düzen oturtmaya çalışırken, öfke ve keder duyguları tutku ve ihanetin kapılarını açacaktır.

    “The Aftermath” 1 Mart 2019 tarihinde İngiltere’de vizyona girecek. Filmin ülkemizde vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top