Hesabım
    Black Panther'in Senaristi "Call of Duty" Filminde!

    Dünyaca ünlü "Call of Duty" oyun serisi beyaz perdeye uyarlanıyor.

    Call of Duty serisi 2003 yılından bugüne kadar çıkardığı oyunları ile tanınıyor. Oyun serisine 2016 yılında yapılan film uyarlamasının başarısız olmasından sonra, Activision Blizzard Stüdyoları tarafından yeniden beyaz perdeye aktarılması kararı alındı. 2018'in Şubat ayında Call of Duty filminin yönetmen koltuğuna Sicario 2: Soldado'nun yönetmeni Stefano Sollima'nın getirileceğinin duyurulmasının ardından senaryo için geçtiğimiz yılın en iddialı filmlerinden Black Panther'in senaristi Joe Robert Cole ile anlaşıldığı duyuruldu.

    Call of Duty filminin yapımcıları olarak Activision Blizzard Stüdyoları'ndan Stacey Sher ve Nick van Dyk'ın duyurulmasının ardından, projenin başında ABS'den Bobby Kotick ve Coco Francini'nin yer alacağı açıklandı. 2015 yılından beri hayata geçirilmeye çalışılan proje, stüdyonun diğer çalışmaları nedeniyle gerçekleştirilememişti.

    Yapımcılardan Sher konu hakkında "Bu projenin üzerinde yıllardır düşünüyoruz. Film daha çok Black Ops'daki gibi hikayenin arkasındaki hikayeye odaklanacak. The Modern Warfare serisi dünyanın gözü üzerinizdeyken nasıl savaşılacağını gösteriyordu. Ama biraz daha ortaya karışık bir şeyler yaratılabilir." Ayrıca filmin tek film olmayıp bir seriye dönüştürülmek istendiği ve Marvel Evreni gibi bir evrene dönüştürülmek istendiği bilinenler arasında yer alıyor. Oyuncu kadrosu henüz belli olmayan filmin prodüksiyonuna ise önümüzdeki aylarda başlanacağı bildirildi.

    Call of Duty filminin sinemalarda yer alacağı tarihin belli olmamasına karşın, 2019 yılı içerisinde vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top