Hesabım
    Spider-Man Evrenine Yeni Kahraman: Spider-Woman

    Spider-Man: Into The Spider-Verse'ün ardından Spider-Woman geliyor!

    Spider-Man'in çizgi romanlarından beyaz perdeye uyarlanan üç farklı film serisinden (Spider-Man, The Amazing Spider Man, Spider-Man: Homecoming) sonra yapılan animasyon filmi Spider-Man: Into The Spider-Verse'e yeni bir animasyon filmi ekleniyor. Spider-Woman ile bir kadın kahramanı odağına alacak olan filmden detaylar açıklanmaya başlandı.

    Tüm Spider-Man çizgi filmleri ve filmlerinde Peter Parker'ın yer almasının ardından, yeni animasyon filminde farklı bir yol izleme kararı alınmıştı. Aralık ayında vizyonda girecek olan Spider-Man: Into The Spider-Verse'de, çizgi romanlarda yer alan siyahi kahraman Miles Morales'in hikayesi animasyon olarak uyarlandı. Marvel'ın daha çok kadın kahraman ve siyahi kahramana yer vermek isteme açıklamasına paralel olarak bu kez de çizgi romanlarda yer alan üç Spider-Woman hikayesi beyaz perdeye konu olacak.

    Sony'nin yıllardır süregelen, ama bir türlü hayata geçirilemeyen Spider-Man evreni yaratma girişiminin devamı niteliğinde olan Spider-Woman ile hedef üç farklı nesilde yer alan kadın kahramanların Spider-Man evreninde birleşmesini sağlamak. Çizgi romanlarda yer alan Spider-Gwen'in, Spider-Man: Into The Spider-Verse'de bulunmasıyla birlikte, ilk Spider-Woman filminin Spider-Gwen'i konu edinmesi muhtemel olarak görülüyor. Sony tarafından hangi karakterlere yer verilecek henüz açıklanmasa da 1970'li yılların kahramanı Jessica Drew, Cassandra Web, Julia Carpender, Mayday Parker, Anya Corazon, Cindy Moon ve Gwen Stacy üzerinde duruluyor.

    Henüz prodüksiyonuna başlanmayan Spider-Woman filminin vizyon tarihi de belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top