Hesabım
    Çizgi Roman Uyarlaması The Harbinger Yönetmenini Buldu

    Sony'nin rötarlı projesi The Harbinger sonunda yönetmenini buldu.

    Sony, iki yıl önce The Harbinger çizgi romanını beyaz perdeye uyarlayacağını duyurmuştu. Valiant Comics'i tıpkı Marvel Sinematik Evreni'ni gibi bir sinematik evrene dönüştürmeyi planlayan Sony, işe ilk olarak 2020'de vizyona girecek olan Bloodshot ile başlamıştı. Valiant Sinematik Evreni'nin ikinci filmi olacak olan film ile birlikte bu evrenin en az Marvel kadar başarılı olması öngörülüyor.

    The Harbinger'ın daha hızlı bir şekilde beyaz perdeye uyarlanabilmesi için Valiant'a iki yeni yazar alınmasının ardından dümen, yazar Justin Tipping'in ellerine geçmiş ve ortalık sakinleşmişti. Şimdi ise Justin Tipping'in yönetmen koltuğuna geçtiği bilgisi verildi. Diğer Valiant filmi olan ve Vin Diesel'ı başrolüne alan Bloodshot'ın ise çekimleri Afrika'da devam ediyor.

    The Harbinger, Peter Stanchek isimli telekinesis gibi güçleri olan bir Psiot'u konu ediniyor. Psiot, Marvel'ın mutantlarının Valiant versiyonu olarak bilinmektedir. Harada Ordusu'na karşı Renegades grubuna dahil olan ve kilit güçleri olan Peter, Harada'ya karşı gelebilecek tek Harbinger'dır. Harada ise çizgi roman dünyasının en iyi 'kötü kahramanlarını' bünyesinde barındırmasıyla tanınıyor.

    Sony, Bloodshot ve The Harbinger olumlu tepkiler alırsa Valiant Sinematik Evreni'ni genişletmek istediğini ifade ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top