Hesabım
    "Toy Story 4" Filminden Poster Geldi!

    "Toy Story 4" filminden gelen poster heyecan yarattı.

    Oyuncak Hikayesi 4 filminden yeni poster ve dublajlı video geldi. Pixar’ın çok sevilen animasyon serilerinden Oyuncak Hikayesi'nin 4. beyaz perde macerasından gelen posterde Şerif Woody geri dönüyor. 1995 yılında başlayan ve o zamandan beri beyaz perdeye geri dönen animasyon seri, 4. filminde de sevilen karakterleri bir kez daha sinemaseverlerle buluşacak.

    "Forky" adlı yeni bir oyuncak Woody ve çetesine katıldıktan sonra, eski ve yeni arkadaşların eşliğinde gerçekleşen bir yol gezisi, dünyanın bir oyuncak için ne kadar büyük olabileceğini ortaya çıkarıyor.

    Beyaz perdenin uzun soluklu animasyon serüveninin ilk iki filminde yönetmenlik görevini üstlenen, Pixar'ın gedikli isimlerinden John Lasseter ilk olarak yönetmen koltuğuna oturacağı açıklanan isimdi ancak filmin yönetmeni sonunda Josh Cooley olarak belirlendi. 2017 yılında yönetmenliği üstleneceği açıklanan Josh Cooley böylece ilk uzun metraj filmine imza atmış olacak. 4. devam filminde Tom Hanks kovboy Woody'yi, Tim Allen astronot Buzz'ı, Joan Cusack Jessie'yi, Bonnie Hunt Dolly'yi, Annie Potts Bo Peep'i, Don Rickles Bay Patates Kafa'yı, Jeff Garlin Buttercup'ı, Estelle Harris Bayan Patates Kafa'yı, Blake Clark da köpeği yeniden seslendirmek için mikrofon başına geçiyor.

    Yeni filmin senaristliğini Stephany Folsom üstlenecek. Merakla beklenen filmin senaryosu daha önceden Rashida Jones ve Will McCormack’a emanetti. Fakat ikili projeden ayrılma kararı aldı. Filmin müziklerinde ise serinin her filminde aynı görevi üstlenen Randy Newman'ın imzası bulunuyor.

    Oyuncak Hikayesi serisinin 4. devam halkası ülkemizde 21 Haziran 2019 tarihinde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top