Hesabım
    "Sevdiğim Tüm Erkeklere 2" Geliyor!

    "Sevdiğim Tüm Erkeklere" filminin devam filmi geliyor.

    Sevdiğim Tüm Erkeklere 2 için patlamış mısırlarınızı hazırlayın! Sevdiğim Tüm Erkeklere filminin global bir fenomene dönüşmesinin ardından Netflix devam filmi için hazırlıklara başladı. Lise sıralarında geçen bir aşk hikayesini mizahla harmanlayarak seyircilerine sunan gençlik romantik komedisi, sosyal medyada çokça yer bulmuş ve seyircilerinden büyük övgüler kazanmıştı. Filmin baş kahramanları Lara Jean ve Peter'ın yeniden seyircilerle buluşacak olması, tahmin edildiği gibi pek çok sinemaseverde büyük heyecan yarattı.

    Diğer stüdyolar kendi filmlerini Netflix'ten uzak tutup kendi özel akış hizmetlerini geliştirmeyi planlarken, Paramount ise farklı bir strateji izliyor. Büyük yapım şirketi, gelir akışının bir parçası karşılığında orijinal filmlerini Netflix'te yayınlıyor. Bu, stüdyonun stratejisinde büyük bir değişiklik anlamına geliyor. 

    "Sevdiğim Tüm Erkeklere", kısa sürede sürekli tekrar izlenme sayısı ile Netflix’in en çok görüntülenen orijinal filmlerinden biri haline geldi. Başrolüne yeni nesil X-Men'in Jubilee'si Lana Condor ve The Fosters ile ünlenen, ardından kısa zamanda genç kızların sevgilisi halina gelen yakışıklı oyuncu Noah Centineo'yu yerleştiren filmin devam halkasında da başroller değişmeyecek.

    Seri, Jenny Han tarafından yazılmış bir roman üçlemesine dayanıyor ve ilk film kabaca ilk kitabın tamamı ile ikinci kitabın yarısını kapsıyordu. Güçlü bir tahminle, devam filminin ilk filmin kaldığı yerden devam edeceğini söyleyebiliriz.

    Ağustos ayında Entertainment Weekly ile yapılan bir röportajda filmin yönetmeni Susan Johnson, filmde ortaya çıkan aşk üçgenini keşfetmek istediğini söylemişti. John Ambrose McLaren -Lara Jean'ın aşk mektuplarının alıcılarından biri- Lara Jean'in duygularına karşılık veren, Peter'a karşı bir rakip olarak ortaya çıkmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top